Η Airbnb εισήγαγε διαδικτυακές εμπειρίες, έναν νέο τρόπο για τους ανθρώπους να συνδέονται, να ταξιδεύουν και να κερδίζουν εισόδημα κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19.

Με τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο να μένουν στο σπίτι για να προστατεύσουν την υγεία τους, οι άνθρωποι δεν μπορούν να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, όπως η εργασία, η άσκηση ή η επιδίωξη ενός αγαπημένου χόμπι.

Το νέο αυτό πρόγραμμα θα αλλάξει τα δεδομένα, επιτρέποντας στους οικοδεσπότες να κερδίσουν εισόδημα σε αυτές τις αβέβαιες στιγμές και να φέρουν την εικονική εμπειρία σε εκατομμύρια επισκέπτες.

Η Airbnb Online Experience προσφέρει μια σειρά επιλογών όπως διαλογισμός με βουδιστές μοναχούς, εικονικές επισκέψεις στο Τσερνομπίλ, μαγείρεμα με μια μαροκινή οικογένεια και πολλά άλλα.

Με τόσους πολλούς ανθρώπους να μένουν σε αυτοαπομόνωση ανά τον κόσμο, η Airbnb παρέχει νέες δραστηριότητες στις οικογένειες, όπως επιλογές για συναδέλφους που θέλουν να έρθουν κοντά συμμετέχοντας σε ομαδικές δραστηριότητες όπως η παρασκευή καφέ με έναν επαγγελματία στη γευσιγνωσία, επιλογές για όσους επιθυμούν να γιορτάσουν τα γενέθλια τους ή να πραγματοποιήσουν ιδιωτικές συναντήσεις καθώς και την επιλογή να ζήσουν εμπειρίες όπως το bartending με ειδικούς του χώρου.

“Η ανθρώπινη σύνδεση βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε”, δήλωσε η Catherine Powell, επικεφαλής της Airbnb Experience. “Με τόσους πολλούς ανθρώπους που αναγκάζονται να παραμείνουν μέσα στο σπίτι για να προστατεύσουν την υγεία τους, θέλουμε να δώσουμε μια ευκαιρία στους οικοδεσπότες μας να συνδεθούν με την παγκόσμια κοινότητα των επισκεπτών μας με τον μόνο δυνατό τρόπο τώρα, online”.