Η Airbnb είναι η τελευταία οργάνωση στον κλάδο της φιλοξενίας που συμμετέχει στην Pacific Travel Association (PATA).

“Είμαστε πολύ ευτυχείς που καλωσορίζουμε την Airbnb στην οικογένεια της  PATA. Με περισσότερες από τέσσερα εκατομμύρια καταχωρήσεις παγκοσμίως είναι αδύνατο να αγνοηθεί ο αντίκτυπος που έχει η οικονομία του διαμοιρασμού στην ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της PATA Dr. Mario Hardy.

Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να προσθέσουμε αυτή τη φωνή στις συζητήσεις μας για την ανάπτυξη μιας υπεύθυνης ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, ειδικά όταν εξετάζουμε το ρόλο της οικονομίας του διαμοιρασμού στην κατανομή των τουριστών σε λιγότερο γνωστούς και αναδυόμενους προορισμούς ».

“Κατά τους προσεχείς μήνες, οι PATA και Airbnb θα συνεργαστούν για να δώσουν περισσότερες γνώσεις σχετικά με θέματα που σχετίζονται με την κατανομή της οικονομίας του διαμοιρασμού – συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού αντίκτυπου και του θέματος του τουρισμού”, πρόσθεσε ο Dr. Hardy.

Η εκμίσθωση καταλυμάτων μέσω της πλατφόρμας της Airbnb έχει γίνει ένας σημαντικός οικονομικός μηχανισμός για τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο “, δήλωσε ο Thao Nguyen, επικεφαλής στρατηγικών εταιρικών σχέσεων στην Airbnb. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε στην οικογένεια της PATA και θα διαδραματίσουμε το ρόλο μας στην προώθηση του υγιούς και βιώσιμου τουρισμού που θα ωφελήσει άμεσα τις τοπικές κοινότητες”.