Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hostaway επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλεια της χρησιμοποιώντας την Amadeus ως νέο κανάλι διανομής για βραχυχρόνιες ενοικιάσεις.

Αυτή η συνεργασία υποστηρίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για εναλλακτικά καταλύματα στην ταξιδιωτική βιομηχανία, τόσο από τους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και από τους επαγγελματίες ταξιδιώτες που επιθυμούν περισσότερη ευελιξία και επιλογές.

Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των εργαζομένων που εργάζονται εξ αποστάσεως, τα “μικτά” ταξίδια που συνδυάζουν εργασία και ελεύθερο χρόνο έχουν εδραιωθεί στην εταιρική κουλτούρα.

Ως εκ τούτου, οι ταξιδιώτες και οι πράκτορες αναζητούν καταλύματα που μπορούν να ικανοποιήσουν τις μοναδικές τους ανάγκες περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Πλέον οι διαχειριστές ακινήτων της Hostaway που επιθυμούν να επεκτείνουν τα δίκτυα διανομής τους έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με την Amadeus και να διανέμουν το δικό τους περιεχόμενο χάρη στην τεχνολογία LinkHotel.

Αυτό όχι μόνο προσθέτει στη μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων που είναι διαθέσιμα στην ταξιδιωτική πλατφόρμα Amadeus, αλλά επιτρέπει στους χρήστες της Hostaway να προσεγγίσουν το τεράστιο δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτόρων και να ξεκλειδώσουν νέα έσοδα.