Η ομάδα υποστήριξης της “Ambassador Cruise Line” πρόκειται να επεκταθεί, καθώς η νεοσύστατη επιχείρηση αυξάνει τη χωρητικότητά της με ένα δεύτερο πλοίο που πρόκειται να ξεκινήσει να ταξιδεύει μέσα στο επόμενο έτος.

Ο εναρκτήριος απόπλους του πρώτου πλοίου Ambience αναχωρεί σήμερα 19 Απριλίου, μετά από μια εμπορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, ενώ τα πρώτα ταξίδια του δεύτερου πλοίου της, του Ambition, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Phil Gardner, εμπορικός διευθυντής της νέας εταιρείας κρουαζιέρας, δήλωσε σε διαδικτυακή εκπομπή του Travel Weekly: “Υπάρχουν πολλές φιλικές προς το εμπόριο πολιτικές εδώ. Δεν θα είχε νόημα να αλλάξουμε αυτή την αίσθηση φιλικότητας προς το εμπόριο- είναι ένα πραγματικά σημαντικό μέρος αυτού που κάνουμε”.

Λεπτομέρειες για τα πρώτα δρομολόγια του Ambition το 2023 θα ανακοινωθούν “πολύ, πολύ σύντομα”, είπε, εξηγώντας ότι η εμπορική ομάδα επεκτείνεται για να υποστηρίξει την αύξηση της χωρητικότητας.

“Αυτό είναι κάτι για το οποίο επεξεργαζόμαστε τον προϋπολογισμό αυτή τη στιγμή”, δήλωσε στο Travel Weekly.

“Έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση- θέλουμε πολύ να γνωρίσει ο κόσμος το προϊόν. Υπάρχουν 10 διαφορετικά δρομολόγια που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο, όπου έχουμε ευκαιρίες επίσκεψης για τους εμπορικούς μας συνεργάτες”.

Τόνισε επίσης ότι η εταιρεία κρουαζιέρας είναι πολύ ευέλικτη όταν αντιμετωπίζει ομαδικές κρατήσεις από πράκτορες, σχολιάζοντας: “Θα τους απαντήσουμε πολύ γρήγορα- είμαστε σε θέση να πάρουμε αποφάσεις πολύ γρήγορα με μόνο μια χούφτα ανθρώπων. Δεν υπάρχει πραγματικά πολλή γραφειοκρατία”.

Επιπλέον, η εταιρεία κρουαζιέρας εξετάζει και άλλες ευκαιρίες για να προσθέσει πλοία στον στόλο της, αρκεί να ταιριάζουν στο βασικό δημογραφικό κοινό της εταιρείας, τους επιβάτες άνω των 50 ετών.

“Έχουμε περίπου τη μισή επιχείρηση που πουλάει μέσω του εμπορίου και με ταξιδιωτικούς πράκτορες”, υπάρχει μια σπουδαία ιστορία εδώ για όλα τα κανάλια [πωλήσεων]. Αυτά είναι καλά νέα για όλους”, δήλωσε.