Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Anantara Hotels Resorts & Spas φέρνει τη διάσημη βιωματική της πολυτέλεια στην Ολλανδία.
Το Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam στο κέντρο της πόλης -με περισσότερα από 155 χρόνια ιστορίας- είναι η νέα προσθήκη στο αναπτυσσόμενο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της.

Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Άμστερνταμ -παλαιότερα γνωστό ως NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky- βρίσκεται στο τελικό στάδιο μιας εκτενούς ανακαίνισης στο πλαίσιο της μετάβασης του στην πολυτελή μάρκα Anantara.
Πλέον θα προσφέρει νέα σύγχρονα δωμάτια και σουίτες, ολοκαίνουργιο Anantara Spa και εγκαταστάσεις γυμναστηρίου και έναν όμορφο εσωτερικό κήπο.

Βρίσκεται στην πλατεία Dam -έχει θέα στο Βασιλικό Παλάτι- σε μια που χτυπά η καρδιά της κοινωνικής σκηνής του Άμστερνταμ.

Το υπέροχο κτίριο χρονολογείται από το 1856, τη χρονιά που ο Πολωνός ράφτης Adolph Wilhelm Krasnapolsky, άνοιξε για πρώτη φορά ένα καφενείο στο χώρο.
Καθώς το καφέ αυξανόταν σε δημοτικότητα, πρόσθεσε δωμάτια προς ενοικίαση και αργότερα το έχτισε το ξενοδοχείο.

Το Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam 402 δωματίων θα αποτελεί μια αξιοζήλευτη βάση τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής για να γνωρίσουν την ακμάζουσα πόλη και να ανακαλύψουν την ολλανδική κουλτούρα και ιστορία.
Η συνοικία των μουσείων -η οποία περιλαμβάνει το σπίτι της Άννας Φρανκ, το Rijksmuseum και το Μουσείο Βαν Γκογκ- καθώς και η κορυφαία εμπορική περιοχή της πρωτεύουσας, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Τα ανακαινισμένα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου αγκαλιάζουν τους επισκέπτες σε μοντέρνο στιλ με τις χαρακτηριστικές πινελιές Anantara, ενώ γιορτάζουν την ολλανδική κληρονομιά και τα διάσημα κανάλια.

Το Anantara έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρώπη το 2017 με το λανσάρισμα του Anantara Vilamoura Algarve Resort στην Πορτογαλία, ακολουθούμενο από το Anantara Villa Padierna Palace Resort στη Μαρμπέγια της Νότιας Ισπανίας.

Η μάρκα συνεχίζει την επέκταση της στην Ευρώπη σε εμβληματικά ακίνητα όπως το Anantara Palazzo Naiadi Rome και το Anantara New York Palace Budapest, ενώ αναμένεται να ανοίξουν και άλλα ακίνητα.