Η ANEK LINES  για τρίτη συνεχή χρονιά, ταξιδεύει το ελαιόλαδο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

 

Παρά την δύσκολη εποχή που διανύουμε λόγω της οικονομικής κρίσης, η ΑΝΕΚ LINES συνεχίζει να προωθεί και να στηρίζει το ελληνικό ελαιόλαδο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της μεσογειακής διατροφής και προβάλλει την αξία του εθνικού μας προϊόντος.

Μέσω της ANEK LINES  το ελληνικό ελαιόλαδο «γυρίζει» την Ευρώπη αποτελώντας τον γνήσιο πρεσβευτή της ελληνικής γαστρονομίας, δίνοντας ελληνικό άρωμα στις κουζίνες του κόσμου.

Η ANEK LINES  μαζί με την βοήθεια των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών,  ελληνικών συνεταιρισμών και εταιρειών  από την Κρήτη, τη Λέσβο, την Αργολίδα, τη Μεσσηνία, τη Λακωνία και τη Χαλκιδική, κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή της με τίτλο  «Το Ελληνικό Ελαιόλαδο Ταξιδεύει».

Όλοι όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση του προγράμματος προσέφεραν χιλιάδες δείγματα δωρεάν, ελληνικού εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου μοναδικής ποιότητας και γεύσης.

Τα δείγματα αυτά διανέμονται από τα περίπτερα της ANEK LINES στις εκθέσεις Τουρισμού της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό, για την προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου, η ANEK LINES είναι η μοναδική ναυτιλιακή εταιρεία στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί στα εστιατόρια των πλοίων της αποκλειστικά ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Με αυτόν τον τρόπο  δίνει στα εκατομμύρια των επιβατών της μια γεύση του πολύτιμου θησαυρού που παράγει η χώρα μας.

Ελπινίκη Τζουάνου