Η Arabian Travel Market (ATM) 2022 είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο στα ΗΑΕ από τις 9 έως τις 12 Μαΐου, φιλοξενώντας 1.500 εκθέτες, εκπροσώπους από 112 παγκόσμιους προορισμούς και αναμενόμενους 20.000 συμμετέχοντες.

Τη ζωντανή εκπομπή θα ακολουθήσει το ATM Virtual, το οποίο θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 18 Μαΐου.

Πραγματοποιείται στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι (DWTC) σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι (DET), η 29η έκδοση του ΑΤΜ θα αποτελέσει ουσιαστικό μέρος της ετήσιας Αραβικής Εβδομάδας Ταξιδιών των ΗΑΕ.

Σύμφωνα με το φετινό θέμα «Το μέλλον των διεθνών ταξιδιών και τουρισμού», η ATM 2022 θα περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία από συνεδρίες και εκδηλώσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο να συζητήσουν τις τρέχουσες τάσεις και να εξερευνήσουν μακροπρόθεσμες ευκαιρίες στους τομείς της ταξίδια, μεταφορές, τουρισμός, φιλοξενία, εκδηλώσεις, αξιοθέατα και πολλά άλλα.

Ο Kerry Prince, Chief Growth Officer, RX, δήλωσε: «Οι δαπάνες για επαγγελματικά ταξίδια στη Μέση Ανατολή προβλέπεται να αυξηθούν κατά 32% φέτος, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) και αυτά τα στοιχεία υπογραμμίζουν το θετικό κλίμα που έχουμε εμπειρία σε όλη την περιοχή.

«Αυτό φυσικά προμηνύεται για μια ακόμη επιτυχημένη έκδοση του ATM, παρέχοντας έναν καταλύτη για να βάλει τον κλάδο μας σταθερά στην πορεία προς μια ισχυρή και βιώσιμη ανάκαμψη, μαζί με τους συνεργάτες μας, το DET και φυσικά το DWTC».

Ο χώρος της έκθεσης στη φετινή έκδοση θα είναι πάνω από 85% μεγαλύτερος από ό,τι στο ATM 2021.