Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επωνυμία του ομίλου της Ascott η Citadines με ξενοδοχεία διαμερισμάτων μέχρι σήμερα, γιορτάζει το άνοιγμα ενός νέου ακινήτου στη Σιγκαπούρη.

Η Ascott απέκτησε την αλυσίδα Citadines στην Ευρώπη το 2004. Έκτοτε έχει τριπλασιάσει το χαρτοφυλάκιο της με 104 ακίνητα σε λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας ναυαρχίδας της, Citadines Raffles Place Singapore, στην καρδιά της οικονομικής περιοχής της πόλης.

Το Citadines, που σημαίνει «κάτοικοι των πόλεων» στα γαλλικά, χτυπά τη χορδή στους ταξιδιώτες που αναζητούν ποιοτική ζωή στην πόλη.

Με το μότο “Για την αγάπη των πόλεων”, προσφέρει στους ταξιδιώτες την άνεση μιας εξυπηρετούμενης κατοικίας και την ευελιξία ενός ξενοδοχείου.

Η ανανεωμένη επωνυμία στηρίζεται στη δέσμευση να παρέχει στους επισκέπτες ό,τι καλύτερο έχει να ζήσουν στην πόλη, ενώ τους εμπνέει να ζουν, να εργάζονται και να παίζουν με άπειρους τρόπους.

Με έναν βελτιωμένο σκοπό της επωνυμίας, οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να προσβλέπουν στην αξιοπιστία που συνοδεύει την εξοικείωση της φιλοξενίας Citadines, ενώ ταυτόχρονα συλλέγουν ευχάριστες αναμνήσεις από τη διαμονή τους καθώς βυθίζονται στις διαφορετικές προσωπικότητες κάθε πόλης όπου η μάρκα είναι παρούσα.

Η ανανεωμένη επωνυμία Citadines επιδιώκει να επιμελείται με συνέπεια μοναδικές εμπειρίες και προσφορές υπηρεσιών που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των επισκεπτών της.