Η Ascott Limited (Ascott) υποστηρίζει την ταχεία επέκταση της με το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης κατοικίας σε παγκόσμιο επίπεδο Ascott Star Rewards, προσφέροντας πλήρη ευελιξία για κέρδη και εξαργύρωση πόντων για δωρεάν διαμονή και άλλα προνόμια.

Τα Ascott Star Rewards προσφέρουν στα μέλη απεριόριστα όρια πόντων που μπορούν να κερδίσουν, δεν απαιτούνται ελάχιστοι πόντοι για την εξαργύρωση, δεν υπάρχουν χρονοτριβές και μπορούν να ορίσουν και άλλους επισκέπτες για να κερδίσουν πόντους.

“Το 2018 ήταν ένα έτος ρεκόρ”

“Η Ascott έχει αναπτύξει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 32% τα τελευταία τέσσερα χρόνια, δηλώνει ο CEO της, Kevin Goh.
Το 2018 ήταν ένα έτος ρεκόρ με την προσθήκη περισσότερων από 30.000 μονάδων, επεκτείνοντας το αποτύπωμα μας σε περισσότερες από 170 πόλεις και σε πάνω από 30 χώρες.
Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο βάσει συμβάσεων διαχείρισης και συμβάσεων franchise για την επίτευξη του στόχου της Ascott για 160.000 μονάδες παγκοσμίως μέχρι το 2023”.

Νέο σύστημα διαχείρισης εσόδων

Εκτός από την έναρξη των Ascott Star Rewards, η Ascott – ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο που αυξάνεται πάνω από 30% ετησίως- υιοθετεί ένα νέο σύστημα διαχείρισης εσόδων καθώς και την αναβάθμιση του παγκόσμιου συστήματος διαχείρισης ακινήτων σε ένα cloud-based σύστημα.

Η νέα πρωτοβουλία στοχεύει στην αύξηση των εσόδων, στη βελτίωση της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας και στην αύξηση της αξίας των πελατών και των επιχειρηματικών εταίρων της μέσω μιας ολοκληρωμένης δημιουργίας συστημάτων front-to-backend.