Η Avis κυκλοφόρησε το “Avis Safety Pledge”, ένα σύνολο πρωτοκόλλων που θα εφαρμοστούν σε όλους τους σταθμούς ενοικίασης οχημάτων της Avis UK, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της για ασφαλή και καθαρή λύση μεταφοράς.

Η Avis εργάζεται για να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για τους υπαλλήλους όσο και για τους πελάτες της.

Η εταιρεία ενοικίασης οχημάτων έχει βελτιώσει τα πρωτόκολλα καθαρισμού της, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης απολυμαντικού που προστατεύει τους πελάτες και τους υπαλλήλους από ιούς.

Όλα τα οχήματα καθαρίζονται πριν από κάθε ενοικίαση, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε επιφάνειες υψηλού σημείου αφής, όπως το τιμόνι, οι ενδείξεις, το ταμπλό, οι λαβές χεριών, τα χειριστήρια ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο, κεντρικές κονσόλες και όλες οι λαβές θυρών, τόσο εντός όσο και εκτός.

Τα μέτρα κοινωνικής απόστασης ακολουθούνται στους σταθμούς της Avis UK και στους εργαζόμενους παρέχεται ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός.

Η δέσμευση ασφαλείας επιτρέπει στους πελάτες να παραλαμβάνουν και να αφήνουν οχήματα με ελάχιστη επαφή.

Η ανέπαφη εμπειρία μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Avis, ειδικά για τους πελάτες της Avis Preferred, το πρόγραμμα δωρεάν συμμετοχής. Οι πελάτες της Avis Preferred μπορούν να επωφεληθούν από μια γρήγορη υπηρεσία και σε επιλεγμένες τοποθεσίες παρακάπτοντας εντελώς τον σταθμό ενοικίασης με άμεση πρόσβαση στο όχημα.

Δωρεάν ακυρώσεις κρατήσεων

Οι πελάτες που κάνουν κράτηση απευθείας με την Avis έχουν τη δυνατότητα να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν οποιαδήποτε κράτηση πραγματοποιήθηκε στην Ευρώπη για ενοικίαση από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 χωρίς επιπλέον χρέωση.

Επιπλέον, εάν οι πελάτες που επιλέξουν να ακυρώσουν την κράτηση τους πριν από την ημερομηνία έναρξης της, η Avis θα κανονίσει την πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές Covid-19 μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της Avis.