Η ταχέως αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή επωνυμία ξενοδοχείων μεσαίας κατηγορίας, B&B HOTELS, ξεκινά το ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες με το άνοιγμα του πρώτου της ακινήτου στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Η μονάδα σηματοδοτεί όχι μόνο την είσοδο της εταιρίας στην αγορά των ΗΠΑ, αλλά αποτελεί και ένα σημαντικό βήμα προόδου στις προσπάθειες παγκόσμιας επέκτασής της.

Το κατάλυμα στις Ηνωμένες Πολιτείες θα διαθέτει 218 δωμάτια και βρίσκεται κοντά στα Universal Studios Orlando.

Σήμερα, ο όμιλος είναι παρών σε 17 ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο, με περισσότερα από 770 ξενοδοχεία. Το 2023, η μάρκα πραγματοποίησε σημαντικές πωλήσεις 1,3 δισ. δολ. και πρόσθεσε 170 νέα ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της.

“Το άνοιγμα του ξενοδοχείου μας στο Ορλάντο είναι μόνο η αρχή. Ανυπομονούμε να επαναλάβουμε την επιτυχία μας στην Ευρώπη και να γίνουμε κορυφαίος παίκτης στην αγορά των ΗΠΑ, με σχέδια για επέκταση στο Μαϊάμι και το Τζάκσονβιλ.”, επισήμανε σε δηλώσεις του ο κ.Valerio Duchini, διευθύνων σύμβουλος της B&B HOTELS στις ΗΠΑ.

“Το μοντέλο ανάπτυξης και η αφοσίωσή μας στην αξία έχουν κερδίσει τις καρδιές των επισκεπτών σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη ζεστή μας φιλοξενία στις ΗΠΑ και συνεχίζουμε την παγκόσμια επέκτασή μας με στόχο να φτάσουμε τα 3.000 ξενοδοχεία την επόμενη δεκαετία.” Τόνισε ο κ. Fabrice Collet, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της B&B HOTELS.