Η Best Western Hotels & Resorts ανακοίνωσε ένα ακόμη επιτυχημένο έτος στην Ασία με νέα εμπορικά σήματα και ακίνητα στην ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή.
Το 2018, η Best Western συνέχισε να επεκτείνει το αποτύπωμα της σε μια σειρά βασικών ασιατικών αγορών.

Στην Ινδονησία, το άνοιγμα του Best Western Senayan Hotel στην Τζακάρτα και το Best Western Kindai Hotel στο Μπαντζαρμάσιν απέδειξαν τη δέσμευσή της για επέκατση στην στη χώρα.

Στην Ιαπωνία το 2018 άνοιξαν το Best Western Plus Hotel Fino Chitose και το Best Western Hotel Fino Tokyo Akihabara καθώς η χώρα προετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς του 2020.

Το Βιετνάμ είναι μια άλλη στρατηγική αγορά-στόχος για την Best Western. Το 2018, η εταιρεία υπέγραψε νέες συμφωνίες για το Best Western Premier Cam Ranh Seahorse Beach Resort, το Best Western Premier Quang Binh, το Best Western Premier Sapphire Ha Long και το Best Western Plus Ha Long Bay – τα οποία προγραμματίζονται να καλωσορίσουν τους επισκέπτες από το 2020 και μετά.

Η Best Western συνέχισε επίσης να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της και στην Ταϊλάνδη ανοίγοντας δύο νέα στα επόμενα δύο χρόνια.

Στις Φιλιππίνες, η Best Western υπέγραψε το πρώτο ξενοδοχείο SureStay, το SureStay Plus από το Best Western Regency, το οποίο προγραμματίζεται να ανοίξει τις πόρτες του το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

“Πρόκειται για την πιο συναρπαστική περίοδο επέκτασης στην πλούσια 72ετή ιστορία μας, δήλωσε ο Ron Pohl CEO της Best Western Hotels & Resorts.
Με το επεκτεινόμενο χαρτοφυλάκιο κορυφαίων εμπορικών σημάτων, η Best Western είναι σε θέση να εξυπηρετεί τους επισκέπτες σχεδόν σε όλους τους τομείς της αγοράς”.