Η Blue Air εγκαινιάζει τη νέα διαδρομή Βουκουρέστι – Πράγα εντός του θερινού προγράμματος του 2021. Η Blue Air θα παρέχει έως και πέντε εβδομαδιαίες υπηρεσίες μεταξύ Βουκουρεστίου και Πράγας, τιμές εισιτηρίων από 19,99 ευρώ και μία δωρεάν αλλαγή.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής τοποθέτησής της ως της πρώτης αεροπορικής επιλογής εξαιρετικά χαμηλού κόστους των Ρουμάνων, η Blue Air επικεντρώνεται στην επέκταση του δικτύου της και στην εξυπηρέτηση των κύριων αερολιμένων της Ευρώπης, παρέχοντας αποτελεσματικές συνδέσεις με προορισμούς μεγάλου ενδιαφέροντος τόσο για τον τομέα αναψυχής όσο και για τον επιχειρηματικό τομέα, στο τις πιο προσιτές τιμές ταξιδιού.

Η Blue Air εγκαινίασε τη διαδρομή Βουκουρέστι – Πράγα και το αεροσκάφος καλωσορίστηκε με τον παραδοσιακό χαιρετισμό στο νερό κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Václav Havel.

Η Blue Air θα συνδέει το Βουκουρέστι και την Πράγα μέσω 3 υπηρεσιών την εβδομάδα, ενώ σχεδιάζει να αυξήσει αυτήν τη συχνότητα σε 5 πτήσεις την εβδομάδα από τον Ιούλιο του 2021.