Eπανάσταση στον τρόπο που οι τουρίστες θα σχεδιάζουν τα ταξίδια τους, φέρνει η Booking.com, με το AI Trip Planner, το καινοτόμο πρόγραμμα σχεδιασμού ταξιδιών τεχνητής νοημοσύνης.

Το πρόγραμμα πρόκειται να διατεθεί σε πιλοτική έκδοση στους Αμερικανούς ταξιδιώτες και θα είναι διαθέσιμος μέσα από την εφαρμογή της πλατφόρμας για κινητά.

Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι υπάρχουν σχέδια να κυκλοφορήσει σύντομα και σε άλλες αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένας νέος τρόπος αναζήτησης και εξερεύνησης στην Booking.com

Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν στον AI Trip Planner γενικές ερωτήσεις που σχετίζονται με ταξίδια, καθώς και πιο συγκεκριμένα ερωτήματα, συμπεριλαμβανομένου του εντοπισμού πιθανών προορισμών και επιλογών διαμονής, αλλά και δρομολογίων για μια συγκεκριμένη πόλη, χώρα ή περιοχή.

Πιο προσαρμοσμένες και σχετικές ταξιδιωτικές συστάσεις

Οι ταξιδιώτες μπορούν να συνομιλήσουν με το AI Trip Planner για να περιγράψουν αυτό που αναζητούν με γενικούς ή συγκεκριμένους όρους, να κάνουν ερωτήσεις και να βελτιώσουν την αναζήτησή τους σε πραγματικό χρόνο, με νέες επιλογές που εμφανίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ολοκληρωμένη εμπειρία σχεδιασμού ταξιδιού

Το AI Trip Planner πηγαίνει τη διαδικασία σχεδιασμού ταξιδιού ένα βήμα παραπέρα παρέχοντας στους ταξιδιώτες μια λίστα προορισμών και ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τις τιμές της Booking.com.

Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ της συνομιλίας με το AI Trip Planner και την εφαρμογή κρατήσεων.

Αφού πάρουν την απόφασή τους, θα μπορούν να επιλέξουν το αγαπημένο τους κατάλυμα με ένα κλικ και να κάνουν κράτηση στο γνωστό περιβάλλον της Booking.com.