Τη διαμονή στο εντυπωσιακό ρετιρέ Pitch View στο Wembley Stadium για την παρακολούθηση του τελικού του UEFA Women’s EURO 2022™ εγκαινιάζει η Booking.com.

Στο ρετιρέ με θέμα το ποδόσφαιρο θα μπορεί να γίνει κράτηση για μια μόνο διανυκτέρευση, για δύο τυχερούς επισκέπτες, στον τελικό της Κυριακής 31 Ιουλίου, ενώ θα παρέχονται και θέσεις με καλύτερη θέα στον αγώνα.

Η Booking.com είναι ο Επίσημος Συνεργάτης Κρατήσεων Διαμονής του UEFA Women’s EURO 2022™, το οποίο πραγματοποιείται σε εννέα πόλεις της Αγγλίας, από τις 6 έως τις 31 Ιουλίου, με τον τελικό να παίζεται στο Wembley Stadium του Λονδίνου.

Για το ρετιρέ θα μπορεί να γίνει κράτηση, με χρέωση μόλις 20,22 £, στις 6 Ιουλίου στις 10 π.μ. BST, την ίδια ημέρα που η Αγγλία ξεκινάει με την Αυστρία στον εναρκτήριο αγώνα του UEFA Women’s EURO 2022™.

Ο χώρος διαθέτει ένα εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο και σαλόνι ενώ έχει το δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι, δίνοντας στους επισκέπτες ένα εκπληκτικό πλεονέκτημα για να παρακολουθήσουν το φινάλε.

Οι τυχεροί επισκέπτες θα απολαύσουν VIP φιλοξενία στο Pitch View Penthouse και όλη τη ζωντανή δράση αγώνα από την ιδιωτική τους βεράντα.

Η συνεργασία της Booking.com με το UEFA Women’s EURO 2022™ αποτελεί μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής συνεργασίας της ταξιδιωτικής μάρκας με την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών, στην οποία η Booking.com είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης κρατήσεων καταλυμάτων για όλες τις εκδηλώσεις ποδοσφαίρου Εθνικής Ομάδας της UEFA.