Σύνταξη: tourismtoday.gr

Με την νέα ταξιδιωτική εταιρεία Cruises, η Booking.com “ταράζει τα νερά” στις κρουαζιέρες στην μεγάλη αγορά των ΗΠΑ.
Διευρύνει δυναμικά όχι μόνο το χαρτοφυλάκιο της, αλλά την επιλογή και την ευκολία για τους τουρίστες που θέλουν να κάνουν κράτηση για κρουαζιέρα μαζί με διανυκτέρευση σε λιμάνι ή δραστηριότητες στον προορισμό.

Η Booking.com Cruises ανταποκρίνεται στη ζήτηση ταξιδιωτών στη μεγαλύτερη αγορά για κρατήσεις κρουαζιέρας παγκοσμίως -που αντιπροσωπεύει το 58% του συνόλου του κλάδου- μέσω συνεργασίας με την κορυφαία εταιρεία κρουαζιέρας World Travel Holdings (WTH).

Πλέον η Booking.com θα παρέχει στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές από ποτέ και πρόσθετα πλεονεκτήματα σε όλο το ταξίδι κρουαζιέρας.

Εύρος επιλογής

Οι ταξιδιώτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 10.000 δρομολόγια σε περισσότερες από 30 γραμμές κρουαζιέρας -συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων και κορυφαίων στον κόσμο- και σε πάνω από 55 λιμάνια αναχώρησης σε όλο τον κόσμο.

Είτε μια οικονομική κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων στις Μπαχάμες, 7 νύχτες σε νησί με άλμα γύρω από την Καραϊβική, μια κρουαζιέρα με το ποτάμι στην Ευρώπη είτε μια πολυτελής αποστολή 2 εβδομάδων στην Ανταρκτική, η Booking.com Cruises προσφέρει ένα ταξίδι.

Πάντα σε προσφορά

Κατανοώντας τη σημασία της ανταγωνιστικής τιμολόγησης και της προστιθέμενης αξίας, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές.

Αυτές θα είναι πάντα σε λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων έως και 50 δολαρίων, 100 δολαρίων, 500 δολαρίων ή ακόμα και 1.000 δολαρίων για να ξοδέψουν στη θάλασσα μέσω πιστώσεων επί του πλοίου, ανάλογα με το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε.

Για τον εορτασμό της έναρξης των κρουαζιέρων και λίγο πριν από τη Black Friday αυτόν τον Νοέμβριο, η Booking.com θα διπλασιάσει την αποκλειστική ανταμοιβή δαπάνης στη θάλασσα.

Πρόσθετες αποκλειστικές προσφορές κρουαζιέρας θα υπάρξουν επίσης και σε επιλεγμένες γραμμές κρουαζιέρας, μεταξύ των οποίων Carnival Cruise Line, Celebrity Cruises, Norwegian, Cruise Line, Royal Caribbean International και πολλές άλλες.

Μεγαλύτερη ευκολία

Οι πελάτες της κρουαζιέρας μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την αγορά της Booking.com για να οργανώσουν κάθε στοιχείο του ταξιδιού τους σε ένα μέρος είτε αυτό περιλαμβάνει κράτηση μεταφοράς σε λιμάνι αναχώρησης, κράτηση καταλύματος πριν ή μετά την κρουαζιέρα ή οργάνωση εμπειριών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σε καθορισμένο λιμάνι.

Οι ταξιδιώτες έχουν επίσης την επιλογή να κάνουν κράτηση για την κρουαζιέρα τους μέσω διαδικτύου ή μέσω τηλεφώνου με τη βοήθεια ειδικών κρουαζιέρας με έδρα τις ΗΠΑ 24/7. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη σε όλους τους επισκέπτες του ιστότοπου κρουαζιέρας.

Προσφέρεται επίσης 110% εγγύηση καλύτερης τιμής σε κάθε κράτηση κρουαζιέρας, παρέχοντας στους πελάτες που βρίσκουν χαμηλότερη τιμή σε άλλο ιστότοπο εντός 48 ωρών από την κράτηση με την Booking.com Cruises 110% επιστροφή χρημάτων της διαφοράς.