Ένα βήμα πιο κοντά στο να αποδεχτεί την κρυπτογράφηση, είναι η Booking.com με την συμφωνία στρατηγικής σύμπραξης που υπέγραψε με την νεανική πλατφόρμα κρατήσεων Travala.com.
Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία ψηφιακών ταξιδιών παγκοσμίως, το Travala.com έχει ήδη ενσωματώσει τις καταχωρήσεις καταλυμάτων της Booking.com στην πλατφόρμα του, οι οποίες είναι τώρα διαθέσιμες σε περισσότερες από 230 χώρες και 90.000 προορισμούς παγκοσμίως.

Οι πελάτες στο Travala.com πληρώνουν με κρυπτογράφηση εκτός από τις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής. Η Booking.com έχει αναγνωρίσει την αξία της διαθεσιμότητας του τεράστιου χαρτοφυλακίου των ακινήτων της στις αυξανόμενες αγορές blockchain και κρυπτογράφησης. Και μια τέτοια κίνηση από τη Booking.com σηματοδοτεί ότι είναι κοντά στο να αποδεχτεί την κρυπτογράφηση.

Η υποστήριξη του Booking.com για το Travala.com αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έχει σε αυτό το νεανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο και τη δέσμευσή του να υποστηρίξει την ψηφιακή τεχνολογία που βοηθά στην αποφυγή των τριβών.