Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η British Airways δημιούργησε μια τηλεοπτική διαφήμιση με βραβευμένο σκηνοθέτη και με μουσική της πρώην τραγουδίστριας των Groove Armada, Saint Saviour (Becky Jones).

Η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί το πραγματικό προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας, έκανε το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Gogglebox του Channel 4 στις 15 Μαρτίου.

Το τελευταίο διαφημιστικό κομμάτι, σκηνοθετημένο από τον νικητή Emmy και υποψήφιο για Grammy, Miles Jay, αποτελεί μέρος της καμπάνιας του αερομεταφορέα «A British Original». Είναι μία γιορτή για τα σημαντικά ταξίδια στη ζωή που βοηθούν στη διαμόρφωση του μέλλοντος ενός πελάτη.

Η British Airways είπε ότι η παραγωγή «μεταφέρει τους θεατές σε ένα συναισθηματικό ταξίδι, προκαλώντας νοσταλγία για αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Το εμφανιζόμενο μωρό που κάνει το πρώτο του ταξίδι με την British Airways ονειρεύεται όλες τις εμπειρίες που μπορεί να έχει μπροστά του».

Ο Miles Jay, που σκηνοθέτησε την τηλεοπτική διαφήμιση της αεροπορικής εταιρείας, επικεντρώθηκε στην «ιστορία ενηλικίωσης» που ειπώθηκε στη διαφήμιση.

Και πρόσθεσε ότι «αυτή η ταινία δείχνει την ομορφιά της πτήσης και πώς μας βγάζει στον κόσμο για να αποκαλύψουμε ποιοι είμαστε με μια νότα βρετανικής γοητείας που είναι μοναδική στην British Airways».

Η British Airways αποκαλύπτει την τελευταία τηλεοπτική διαφήμιση (βίντεο)