Η British Airways έχει ξεκινήσει σήμερα τις προσφορές πώλησης της Black Friday. Οι χαμηλές τιμές και οι προσφορές αναβάθμισης των τιμών είναι διαθέσιμες σε όλες τις μικρές και μεγάλες διαδρομές της αεροπορικής εταιρείας. Για να επωφεληθoύν, οι πελάτες πρέπει να κάνουν κράτηση μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2019.

Όσον αφορά τις κοντινές αποστάσεις, οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για ένα εισιτήριο μετ ‘επιστροφής σε επιλεγμένες διαδρομές στο Club Europe (business class για μικρές αποστάσεις) με μόνο £ 100 ανά άτομο.

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να πετάξουν στο Club Europe στην Πράγα για £ 186, στη Βιέννη για £ 196 και στο Μόναχο για επιστροφή £ 197.

Η British Airways Holidays προσφέρει μια μεγάλη γκάμα για δύο διανυκτερεύσεις στην Ευρώπη για £ 99, συμπεριλαμβανομένων προορισμών όπως η Πράγα, η Βαρκελώνη, η Νίκαια, η Ρώμη, η Βενετία και η Κρακοβία. Εκτός από αυτό, υπάρχουν πιο ελκυστικές προσφορές , όπως στο Αμπού Ντάμπι, τις Σεϋχέλλες, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Ντουρμπάν και το Λας Βέγκας.