Η British Airways έχει διπλασιάσει τον όγκο του περιεχομένου που είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση από τους πελάτες στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει (IFE) από την αρχή του έτους.

Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει πλέον περισσότερα από 75 ολοκληρωμένα boxset και 20 κλασικά franchise, μαζί με 50 νέες κυκλοφορίες ταινιών όπως Love Again, Paint και The Covenant.

Η βρετανική εταιρεία σημαίας έχει επίσης μια σειρά αποκλειστικού περιεχομένου μέσω της συνεργασίας της στο Paramount+, συμπεριλαμβανομένων των Rabbit Hole: The Algorithms of Control, The Flatshare και Grease: Rise of The Pink Ladies.

Τα σετ ταινιών περιλαμβάνουν ολόκληρη τη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ, Ιντιάνα Τζόουνς και Mission Impossible . Η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε επίσης ένα αποκλειστικό κανάλι British Original, με περιεχόμενο όπως κωμικά στιγμιότυπα από το Edinburgh Festival Fringe 2022.

Εάν οι επιβάτες ενδιαφέρονται περισσότερο για μουσικό περιεχόμενο, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει πλέον περισσότερα από 770 κομμάτια ήχου, ενώ τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν περισσότερα από 20 προγράμματα στην κατηγορία «Καλοκαιρινή διασκέδαση», συμπεριλαμβανομένων των Ταινιών και των Trolls της Super Mario Bros , καθώς και μιας επωνυμίας νέα κατηγορία Lego.

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν ροή περιεχομένου στις προσωπικές τους συσκευές, εάν αγοράσουν ένα πακέτο wifi «περιήγηση και ροή». Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει αυτήν τη στιγμή το wifi τόσο στον στόλο μακρινών όσο και μικρών αποστάσεων, με την πλειοψηφία των αεροσκαφών να είναι πλέον συνδεδεμένα.

Η British Airways αποκάλυψε επίσης ότι ενισχύει την προσφορά γευμάτων για πελάτες που ταξιδεύουν από το Χίθροου του Λονδίνου στο Δελχί και τη Βομβάη τόσο με πτήσεις εξερχόμενων όσο και με εισερχόμενες πτήσεις. Οι επιβάτες σε όλες τις καμπίνες θα λαμβάνουν τώρα ένα δεύτερο ζεστό γεύμα, ενώ οι πελάτες που ταξιδεύουν στο Club World (business class) μπορούν επίσης να απολαύσουν μια σειρά από κρύα σνακ.

Από τις 9 Αυγούστου, η αεροπορική εταιρεία θα λανσάρει επίσης ένα ολοκαίνουργιο σνακ στην οικονομική θέση (Euro Traveller) σε όλες τις πτήσεις από το Χίθροου και το Γκάτγουικ, με επιλογή κέικ μπανάνας ή σουλτανίνα flapjack.

Στην ξηρά, η BA εισήγαγε μια βελτιωμένη ποικιλία από ζεστά πρωινά, απογευματινό τσάι και λιχουδιές Great British Picnic στα σαλόνια Galleries στα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick, ενώ παράλληλα αναβάθμισε το à la carte First Dining με τοπικές σπεσιαλιτέ και μια βρετανική πρωτότυπη προσφορά στις ΗΠΑ. σαλόνια στο Σαν Φρανσίσκο, την Ουάσιγκτον, το Σικάγο O’Hare, το Νιούαρκ και τη Βοστώνη.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν μέσω του Heathrow T5 μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα ποτήρι ροζέ Whispering Agnel στο νέο wine bar της αεροπορικής εταιρείας.