Η British Airways προσθέτει χειμερινά δρομολόγια από το Χίθροου προς τη Ρίγα, το Βελιγράδι, την Κολωνία και το Τορίνο.

Μια εβδομαδιαία σύνδεση από το Χίθροου προς το Τορίνο θα είναι διαθέσιμη τις Κυριακές από τις 10 Δεκεμβρίου, επιπλέον της καθημερινής υπηρεσίας από το Γκάτγουικ.

Η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει επίσης τις πτήσεις του Χίθροου τον χειμώνα στη Λιουμπλιάνα τέσσερις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Μια νέα διαδρομή προς το αεροδρόμιο Sabiha Gökçen της Κωνσταντινούπολης θα γίνει προορισμός όλο το χρόνο από το Χίθροου τέσσερις φορές την εβδομάδα για να συμπληρώσει μια υπηρεσία προς το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Η επέκταση του δικτύου του Χίθροου θα δει την αεροπορική εταιρεία να πετά σε περισσότερους από 120 προορισμούς μικρών αποστάσεων από τον κόμβο του Λονδίνου.

Μια εβδομαδιαία κυριακάτικη υπηρεσία από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου προς το Μιλάνο Linate εισάγεται εκ νέου για να συμπληρώσει τις υπάρχουσες πτήσεις από το Χίθροου.

Το δρομολόγιο της BA Cityflyer προς το Σαν Σεμπαστιάν από το Λονδίνο Σίτι επεκτάθηκε για να είναι για πρώτη φορά όλο το χρόνο με πτήσεις την Πέμπτη και την Κυριακή.