Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η British Airways θα ξαναρχίσει τις πτήσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και ηπειρωτικής Κίνας. Θα αποκαταστήσει τις πτήσεις από τον κόμβο Χίθροου του Λονδίνου προς τη Σαγκάη και το Πεκίνο, αυτό το καλοκαίρι.

Από τις 23 Απριλίου, ο αερομεταφορέας του Ηνωμένου Βασιλείου θα πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις μεταξύ του Λονδίνου Χίθροου και του διεθνούς αεροδρομίου Pudong της Σαγκάης.
Οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Daxing του Πεκίνου ξεκινούν στις 3 Ιουνίου και θα εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Η British Airways είναι η τελευταία αεροπορική εταιρεία που ανακοίνωσε την επιστροφή της στην ηπειρωτική Κίνα μετά τη χαλάρωση της αυστηρής πολιτικής της χώρας για τον μηδενισμό Covid τον περασμένο μήνα, σηματοδοτώντας το τέλος των ταξιδιωτικών περιορισμών και της καραντίνας για τους εισερχόμενους επισκέπτες.

Η Virgin Atlantic ανακοίνωσε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου ότι θα αποκαταστήσει την υπηρεσία της από το Χίθροου στη Σαγκάη από την 1η Μαΐου, ενώ οι αερομεταφορείς της Μέσης Ανατολής Emirates και Etihad ανακοίνωσαν πρόσφατα αύξηση της συχνότητας πτήσεων προς την Κίνα.