Παρά τις συνεχείς αναφορές για προκλήσεις στην αεροπορία λόγω των μέτρων COVID-19, ο εθνικός αερομεταφορέας της Βουλγαρίας, Bulgaria Air , υιοθετεί μια πολύ διαφορετική και θετική στρατηγική και με χαρά ανακοινώνει ότι η εταιρεία επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προορισμών της.

Αυτή την άνοιξη η Bulgaria Air ξεκινά νέες απευθείας πτήσεις μεταξύ της Σόφιας και των νησιών της Κέρκυρας, της Ρόδου και της Κρήτης, καθώς και προς τη Θεσσαλονίκη, τη Βουδαπέστη, το Κίεβο και πολλούς άλλους κορυφαίους προορισμούς.

Οι κρατήσεις για αυτά τα ταξίδια είναι ήδη ανοιχτές και οι πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη. Προγραμματίζονται τρεις αποκλειστικές πτήσεις μεταξύ Σόφιας και Ντουμπάι για τις διακοπές του Μαΐου – στις 30 Απριλίου, στις 5 Μαΐου και στις 10 Μαΐου και οι τακτικές πτήσεις στη γραμμή θα πραγματοποιούνται από τις 30 Σεπτεμβρίου με δύο πτήσεις την εβδομάδα – κάθε Πέμπτη και Κυριακή με ένα βολικό πρόγραμμα και τη δυνατότητα αμφίδρομης σύνδεσης με αναχώρηση από τη Βάρνα.

Στο τέλος του Απριλίου θα ξεκινήσει τις πρώτες τακτικές απευθείας πτήσεις μεταξύ της Σόφιας και της Βουδαπέστης και το Κίεβο, καθώς και για τις διακοπές – στις 21 Μαΐου θα ξεκινήσει τις πτήσεις μεταξύ της Σόφιας και των νέων ελληνικών προορισμών – Θεσσαλονίκη και τα νησιά της Κρήτης και της Ρόδου . Η πρώτη απευθείας πτήση της Bulgaria Air από τη Σόφια προς το υπέροχο νησί του Ιονίου θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου.

Η αεροπορική εταιρεία έχει συνεχίσει τις τακτικές της πτήσεις μεταξύ Σόφιας και Αγίας Πετρούπολης και μεταξύ Σόφιας και Βαλένθια , για την καλοκαιρινή σεζόν του 2021, και τα εισιτήρια για αυτά είναι επίσης προς πώληση.

Πολύ σύντομα η Bulgaria Air θα ανακοινώσει την ημερομηνία έναρξης μιας νέας απευθείας τακτικής γραμμής στην Τενερίφη, καθώς και σε πολλά άλλα εξωτικά μέρη.