Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Carnival Cruise Line αποκαλύπτει ενημερώσεις στο πρόγραμμα για πράκτορες GoCCL Navigator, που στοχεύουν στον εξορθολογισμό της διαδικασίας κράτησης και στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας χρήστη.

Το GoCCL Navigator με νέο σχεδιασμό θα διευκολύνει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να αναζητούν, να προβάλλουν και να συγκρίνουν προσφορές.
Οι ναύλοι θα είναι πλέον πιο εύκολο να ελεγχθούν και να συγκριθούν, με λίστες που εμφανίζουν τα οφέλη και τις λεπτομέρειες για κάθε κρουαζιέρα.
Επίσης, η πλατφόρμα θα εμφανίζει κόκκινες ετικέτες στις ειδικές προσφορές για καμπίνες σε επιβάτες μέλη στο πρόγραμμα αφοσίωσης.

Θα υπάρχει επίσης μια λειτουργία για τους πράκτορες να πραγματοποιούν μια παράπλευρη σύγκριση προσφορών, με τις τιμές και τα οφέλη να εμφανίζονται σε ματιά.

«Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις βασίζονται απευθείας στα σχόλια πρακτόρων και διευκολύνουν την αντιστοίχιση των αναγκών των πελατών με την τέλεια κρουαζιέρα Carnival για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο κάνοντας το γρήγορα διαδικτυακά», λέει ο Adolfo Perez, ανώτερος αντιπρόεδρος παγκόσμιων πωλήσεων και εμπορικού μάρκετινγκ για την Carnival Cruise Line.

Όλες οι ενημερώσεις θα εφαρμοστούν πλήρως μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.