Οι πτήσεις από το Χονγκ Κονγκ θα λειτουργούν από τις 12 Ιανουαρίου, ενώ οι πτήσεις που αναχωρούν από το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένουν σε αναστολή.

Η Cathay Pacific ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει τις πτήσεις από το Χονγκ Κονγκ προς το Λονδίνο Heathrow (LHR) από τις 12 Ιανουαρίου για να βοηθήσει τους πελάτες που χρειάζονται να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αεροπορική εταιρεία σκοπεύει να εκτελέσει πτήσεις CX251 προς Λονδίνο Χίθροου στις 12, 14, 15, 17, 18, 21 και 24 Ιανουαρίου. Οι πτήσεις από Χονγκ Κονγκ προς Λονδίνο Χίθροου και Μάντσεστερ έχουν ακυρωθεί έως τις 10 Ιανουαρίου. Η προγραμματισμένη πτήση για το Μάντσεστερ στις 15 Ιανουαρίου ακυρώνεται επίσης.

Εν τω μεταξύ, όλες οι πτήσεις που αναχωρούν από το Ηνωμένο Βασίλειο προς το Χονγκ Κονγκ θα συνεχίσουν να αναστέλλονται έως τις 25 Ιανουαρίου λόγω των περιορισμών εισόδου της κυβέρνησης HKSAR.

Η Cathay Pacific δεσμεύεται να παρέχει ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον ταξιδιού για τους πελάτες της. Η πρωτοβουλία Cathay Care περιλαμβάνει πολλά βελτιωμένα μέτρα που έχουν εισαχθεί σε κάθε στάδιο του ταξιδιού από το check-in στην καμπίνα, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να απογειωθούν με αυτοπεποίθηση.

Επιπλέον, οι αεροπορικές εταιρείες παρέχουν δωρεάν ασφάλιση COVID-19 σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν με πτήσεις Cathay Pacific έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021.