Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η νέα εικονική εμπειρία το «wonderverse» της Celebrity Cruises, προσφέρει ένα ταξίδι στο μέλλον.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να «δουν πριν αποπλεύσουν» το νεότερο πλοίο της Celebrity στη σειρά Edge, το Celebrity Beyond. Να εξερευνήσουν ψηφιακά τους χώρους του πλοίου, διασκεδάζοντας στο Martini Bar Flair Show του Celebrity.
Παράλληλα έχουν την δυνατότητα επίσκεψης κορυφαίων προορισμών στους οποίους ταξιδεύει το Celebrity, από την Αλάσκα στην Καραϊβική και την Ευρώπη στην Ασία.

Το Celebrity’s Wonderverse δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους κατασκευαστές πλατφορμών εικονικών εκδηλώσεων Surreal Events και περιλαμβάνει μια ποικιλία από διαδικτυακά μίνι παιχνίδια, δραστηριότητες, ψυχαγωγία, αποκλειστικές προσφορές και άλλο περιεχόμενο.

«Η Celebrity Cruises ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των φιλοδοξιών των καταναλωτών, κατασκευάζοντας κυριολεκτικά θέρετρα στη θάλασσα με το σχεδιασμό των πλοίων μας και τις προσφερόμενες εμπειρίες επί του σκάφους. Τώρα το φέρνουμε στη ζωή με νέους τρόπους για να εμπνεύσουμε και να συνδεθούμε με ταξιδιώτες», υπογραμμίζει η Lisa Lutoff-Perlo πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας κρουαζιέρας.

Μόλις ένας πελάτης συνδεθεί στο wonderverse, μπορεί να εξερευνήσει πολλές ενότητες με πλούσιο, διαδραστικό περιεχόμενο για να μάθει για το πλοίο και τα μέρη που μπορεί να επισκεφτεί σε μια κρουαζιέρα με την Celebrity Cruises.