Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Celestyal Cruises κυκλοφόρησε το πρόγραμμα της για το 2025 και επιβεβαίωσε ότι η συλλογή της για το 2026 θα «κυκλοφορήσει άμεσα».

Στην πώληση τώρα, η γραμμή κρουαζιέρας θα προσφέρει πέντε δρομολόγια το 2025 με 113 διαθέσιμες αναχωρήσεις, καλύπτοντας προορισμούς σε Ελλάδα, Ιταλία, Αίγυπτο, Τουρκία, Κροατία και Μαυροβούνιο.

Τα δρομολόγια κυμαίνονται από τρεις έως 14 διανυκτερεύσεις και αναχωρούν μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου 2025 με τα δύο πλοία της γραμμής, το Celestyal Discovery και το Celestyal Journey, τα οποία βρίσκονται υπό ανακαίνιση στην Αθήνα.

Ανταποκρινόμενο στη ζήτηση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο εκδόσεις του επτά νυχτερινού Heavenly Adriatic που θα κάνει το ντεμπούτο του φέτος και έχει αποδειχθεί «τόσο δημοφιλές» στους πελάτες, ώθησε τη γραμμή να το καταστήσει μόνιμο χαρακτηριστικό ανάπτυξης για το 2025.

  • Τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο του 2025 το δρομολόγιο θα αποπλεύσει προς Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Κροατία και Ιταλία, με παρθενικές επισκέψεις σε Κεφαλονιά, Ντουμπρόβνικ, Κότορ, Κέρκυρα, Μπάρι και Κατάκολο.
  • Τα δρομολόγια Ιουλίου και Αυγούστου 2025 περιλαμβάνουν επίσης μια παρθενική επίσκεψη στη Βενετία.

Επιπλέον, η γραμμή έχει μετονομάσει τις προσφορές με άμεση ισχύ. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του Celestyal Experience και του Celestyal Plus Experience.

  • Το Celestyal Experience που ήταν παλαιότερα γνωστό ως all-inclusive ναύλος περιλαμβάνει όλα τα γεύματα επί του σκάφους, επιλεγμένα ποτά με γεύματα, φιλοδωρήματα, έκπτωση για εκδρομές στην ξηρά και χρεώσεις λιμανιού.
  • Το Celestyal Plus Experience, προσφέρει επίσης έκπτωση 25% σε ένα από τα δύο ειδικά εστιατόρια, premium ποτά με γεύματα, έκπτωση για εκδρομές στην ξηρά και Wi-Fi. Στο πλαίσιο της χειμερινής της προσφοράς, η Celesytal δίνει 50% έκπτωση σε όλα τα πακέτα Celestyal Plus Experience μαζί με μειωμένα μεμονωμένα συμπληρώματα και χαμηλούς ναύλους για παιδιά.

Οπως δήλωσε ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής Lee Haslett «ακούμε συνεχώς τόσο τους αντιπροσώπους μας όσο και τους πελάτες μας. Προκαλούμε τακτικά τον εαυτό μας για το πώς μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες μας και να γίνουμε ο καλύτερος προμηθευτής για να συνεργαστούμε.

Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας θέλουν να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων, λατρεύουν να επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά και θέλουν να ανακαλύψουν μια ευρύτερη επιλογή προορισμών, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε το 2024 με έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο, την έναρξη του προγράμματος μας για το 2025 και επίκειται έκδοση του προγράμματος μας για το 2026.

Ο στόλος των νέων πλοίων μας μεταφέρει τους επισκέπτες ακριβώς στην καρδιά ενός προορισμού, προσφέροντας μια εξαιρετική γκάμα περιηγήσεων και τοπικών εμπειριών και με τα νέα μας απλοποιημένα πακέτα διαθέσιμα για να ενισχύσουμε τον χρόνο των επισκεπτών στο πλοίο και να προσθέσουμε την προμήθεια του πράκτορα, καθώς και πολλά συναρπαστικά νέα δρομολόγια».