Η Centara Hotels & Resorts ανακοινώνει μια συνεργασία με την Thai Airways για να προσφέρει στους επιβάτες αποκλειστικά προνόμια πριν από τα εγκαίνια του Centara Grand Hotel Osaka, της πρώτης ιδιοκτησίας της Centara στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2023.

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την τελευταία προσθήκη στο διευρυνόμενο δίκτυο συνεργασιών της Centara. Περιλαμβάνει τις Singapore Airlines, Qatar Airways, Thai Vietjet, Go First, Myanmar Airways International και Vistara Airways.

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του ακινήτου στην Ιαπωνία, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Thai Airways για να προσφέρουμε στο δίκτυό τους μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια και να καλωσορίσουμε τους ταξιδιώτες για πρώτη φορά σε αυτό το συναρπαστικό νέο ξενοδοχείο, το Centara Grand Hotel Οσάκα. Κομψό, μοντέρνο και σε βολική τοποθεσία στην καρδιά του κέντρου της πόλης, το τελευταίο μας ξενοδοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματίες ταξιδιώτες, οικογένειες, ζευγάρια και μεμονωμένους εξερευνητές που θέλουν να ανακαλύψουν τη συναρπαστική Osaka και να απολαύσουν τη χαρακτηριστική υπηρεσία και τη ζεστή φιλοξενία του Centara», δήλωσε ο Tom Thrussell, Αντιπρόεδρος – Brand, Marketing & Digital της Centara Hotels & Resorts.

Η νέα συνεργασία μάρκετινγκ προσφέρει στους επιβάτες της Thai Airways μια αποκλειστική τιμή γνωριμίας 25% στις χαμηλότερες διαθέσιμες δημόσια τιμές στο ολοκαίνουργιο Centara Grand Hotel Osaka.

Στην πολυσύχναστη εμπορική και ψυχαγωγική περιοχή Namba, το Centara Osaka είναι ένα αξιοσημείωτο ορόσημο 33 ορόφων πάνω από το κέντρο της πόλης. Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μια εκλεκτή επιλογή από μπαρ και εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, όπως έναν προορισμό για φαγητό στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα, μια ποικιλία επιλογών διαμονής σχεδιασμένη για εκλεπτυσμένη άνεση, το πρώτο SPA Cenvaree της Ιαπωνίας και σύγχρονους χώρους εκδηλώσεων και συσκέψεων, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων MICE , έναν χώρο εκδηλώσεων στον τελευταίο όροφο Sky και Grand Ballroom, για κάθε περίσταση.

«Με το άνοιγμα της Ιαπωνίας στον διεθνή τουρισμό, η Thai Airways είναι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με την Centara για να καλωσορίσει τους επιβάτες μας πίσω στην Οσάκα και να γνωρίσουν το ολοκαίνουργιο Centara Grand Hotel Osaka με αποκλειστικά προνόμια και τιμές γνωριμίας. Η Ιαπωνία είναι ένας εκπληκτικός προορισμός και ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ομορφιά της με τους πελάτες μας για άλλη μια φορά με αυτή τη νέα συνεργασία της Centara», δήλωσε ο Wit Kitchathorn, Διευθυντής Πωλήσεων της Thai Airways.

Επί του παρόντος, η THAI εκτελεί 54 εβδομαδιαίες πτήσεις προς έξι προορισμούς στην Ιαπωνία, οι οποίοι είναι το Τόκιο (Narita/Haneda), η Nagoya, η Osaka, η Fukuoka και το Sapporo.

Στο πλαίσιο της προσφοράς Centara x Thai Airways, οι επισκέπτες δεν θα λάβουν μόνο μια ειδική προσφορά γνωριμίας 25% στην καλύτερη διαθέσιμη τιμή δωματίου όταν είναι συνδεδεμένοι ως μέλη του CentaraThe1. Αυτή είναι χαμηλότερη από οποιαδήποτε δημόσια διαθέσιμη τιμή και αποκλειστικά για τους επιβάτες της Thai Airways. Άλλα προνόμια περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν αναβαθμίσεις δωματίων, check-in νωρίς και check-out αργά, όλα βάσει διαθεσιμότητας, καθώς και έκπτωση 25% στο φαγητό στα εστιατόρια Embassy of Crab ή Suan Bua. Επιπλέον, οι επισκέπτες που παραγγείλουν 2 ή περισσότερα προκαθορισμένα μενού σε οποιοδήποτε από αυτά τα εστιατόρια θα λάβουν ένα δωρεάν μπουκάλι κρασί.

Οι ταξιδιώτες που δεν είναι ακόμη μέλη του προγράμματος επιβράβευσης του Centara μπορούν να εγγραφούν δωρεάν σε λιγότερο από ένα λεπτό και να αρχίσουν αμέσως να απολαμβάνουν προνόμια και να κερδίζουν πόντους.