Η Cruise Lines International Association (CLIA) διοργανώνει δύο ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια για το εμπόριο στις αρχές του επόμενου μήνα, καλύπτοντας ευκαιρίες πωλήσεων το 2022.

Οι συνεδρίες θα επισημάνουν νέα δρομολόγια και προϊόντα, καθώς και τις τάσεις και τις προβλέψεις για το νέο έτος για να βοηθήσουν στην υποστήριξη της πληροφόρησης των πρακτόρων.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια, τα οποία είναι δωρεάν για τα μέλη της CLIA, θα φιλοξενούνται μαζί με εκπροσώπους της Ομάδας Εργασίας Εμπορικής Δέσμευσης της CLIA.

Η πρώτη συζήτηση, την 1η Δεκεμβρίου, θα καλύπτει την κρουαζιέρα στον ωκεανό και η δεύτερη, στις 2 Δεκεμβρίου, θα καλύπτει το ποτάμι και την κρουαζιέρα πολυτελείας.

Και οι δύο θα ξεκινήσουν στις 9.30 και θα διαρκέσουν μία ώρα.

Η CLIA έχει φιλοξενήσει τα διαδικτυακά σεμινάρια στο παρελθόν, πιο πρόσφατα το 2019, και τα επανέφερε μετά από ζήτηση από το εμπόριο.

Ο Andy Harmer, Διευθύνων Σύμβουλος για την CLIA UK & Ireland, δήλωσε: «Με την περίοδο αιχμής στον ορίζοντα, επανιδρύσαμε τις συνεδριάσεις της ομάδας εργασίας Trade Engagement για να δώσουμε στους αντιπροσώπους τις πληροφορίες και την κατανόηση για να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους το 2022.

«Με τόσα πολλά να προσβλέπουμε στο επόμενο έτος, συμπεριλαμβανομένων νέων γραμμών κρουαζιέρας, πλοίων, δρομολογίων και προορισμών, θέλουμε το εμπόριο να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα εξοπλισμένο για να υποστηρίξει τους πελάτες του».