Το αεροδρόμιο Alicante-Elche Miguel Hernández εγκαινίασε σήμερα ένα δρομολόγιο προς τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από τη γερμανική αεροπορική εταιρεία αναψυχής Condor, η οποία επιστρέφει στο αεροδρόμιο του Αλικάντε για πρώτη φορά από την τελευταία λειτουργία της το 2004.

Για να γιορτάσουν αυτό το γεγονός, ένα διακοσμητικό τραπέζι με γλυκά, τα οποία έχουν μοιραστεί στους επιβάτες που βρίσκονταν στην πύλη επιβίβασης για να προλάβουν την πτήση τους.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει τρεις συχνότητες για αυτή τη νέα σύνδεση, οι πτήσεις της οποίας θα είναι διαθέσιμες τις Τετάρτες, τα Σάββατα και τις Κυριακές της τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου. Η Condor θα χρησιμοποιήσει αεροσκάφη Airbus 320 και 321 χωρητικότητας 180 και 220 επιβατών αντίστοιχα.

Αυτή η νέα διαδρομή ενισχύει τη συνδεσιμότητα του αεροδρομίου Alicante-Elche Miguel Hernández με τη Γερμανία. Οι χρήστες του αεροδρομίου έχουν πλέον περισσότερες δυνατότητες για να επισκεφθούν αυτή τη σημαντική ευρωπαϊκή εμπορική πόλη με το μοναδικό «ορίζοντα» μεγάλων ουρανοξυστών που συγκεντρώνονται στο κέντρο της πόλης, ο οποίος συνδυάζεται με μια σημαντική πολιτιστική προσφορά όπερας, σπουδαίων παραστάσεων και μουσείων, εκτός από το εκτεταμένο πράσινο περιοχές για περιπάτους και μέρη γεμάτα φύση στις όχθες του ποταμού Main.