Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Condor έχει υπογράψει συμφωνία με την Emirates για να προσφέρει στους επιβάτες ένα πολύ ευρύτερο φάσμα πτήσεων προς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή.

Οι δύο αεροπορικές εταιρείες θα μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους πτητικές συνδέσεις σε 70 δρομολόγια με ενιαίο εισιτήριο από άκρο σε άκρο και απρόσκοπτη διακίνηση αποσκευών.

Στο εξής, οι επιβάτες της Emirates θα έχουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με ελκυστικούς προορισμούς Condor στην Ευρώπη και την Καραϊβική, συμπεριλαμβανομένων 24 προορισμών μέσω Φρανκφούρτης, 12 προορισμών μέσω Ντίσελντορφ, εννέα προορισμών μέσω Αμβούργου και 12 προορισμών μέσω Μονάχου.

Οι πελάτες της Condor θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε πτήσεις που εκτελούνται από την Emirates μεταξύ Φρανκφούρτης και Ντουμπάι και μέσω Ντουμπάι σε δώδεκα προορισμούς στην Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων των Ώκλαντ, Μπανγκόκ, Μαλέ, Μουσκάτ και Μαυρίκιου.

Προσφορά συχνών επιβατών

Οι δύο αεροπορικές εταιρείες υπέγραψαν επίσης συμφωνία προγράμματος συχνών επιβατών. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του Emirates Skywards μπορούν πλέον να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια σε όλες τις πτήσεις που εκτελεί η Condor.

Οι συμφωνίες υπογράφηκαν στο Dubai Airshow από τον Jens Boyd, Εμπορικό Διευθυντή της Condor και τον Adnan Kazim, Chief Commercial Officer της Emirates.