Η Costa Cruises καλωσορίζει φέτος φθινόπωρο και χειμώνα με κρουαζιέρες από Πειραιά με το Costa Deliziosa προς Δυτική Μεσόγειο και με τα νεότευκτα Costa Smeralda και Costa Toscana προς Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ομάν.

Το αγαπημένο στις προτιμήσεις των Ελλήνων Costa Deliziosa θα πραγματοποιήσει 9 αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά κάθε Τετάρτη από 19 Οκτωβρίου έως και 27 Δεκεμβρίου, για Μπάρι, Τεργέστη (Βενετία ή Λιουμπλιάνα), Σπλιτ (Κροατία), Κότορ (Μαυροβούνιο), Κατάκολο και επιστροφή στον Πειραιά.

Επιπλέον για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό θα υπάρξει φέτος εορταστική Πρωτοχρονιάτικη αναχώρηση στις 27 Δεκεμβρίου για να γιορτάσετε την αλλαγή του χρόνου εν πλω.

Στην Δυτική Μεσόγειο ταξιδεύουμε με το Costa Smeralda κάθε Παρασκευή από Ρώμη για Σαβόνα, Μασσαλία, Βαρκελώνη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα και Παλέρμο.

Το Costa Smeralda. δυναμικότητας 2.612 επιβατών, έχει μήκος 337 μέτρα και 17 καταστρώματα και χρησιμοποιεί LNG, το καθαρότερο και φιλικότερο για το περιβάλλον καύσιμο στον κόσμο. Διαθέτει επίσης 11 εστιατόρια, 19 μπαρ, πισίνες, χώρους spa και wellness, και ένα μοναδικό κεντρικό χώρο διασκέδασης και χαλάρωσης – το Colosseo.

Ζήστε την ιταλική «Dolce Vita» στο Costa Smeralda απολαμβάνοντας διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις κάθε βράδυ και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στο εστιατόριο Archipelago με νέο βραβευμένο μενού πολλών αστέρων.

Τέλος, το χειμερινό πρόγραμμα της Costa Cruises συμπεριλαμβάνει μια κρουαζιέρα σε Ντουμπάϊ και Αραβικά Εμιράτα με το νεότευκτο Costa Toscana.

Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από το Ντουμπάι προς Ομάν και Άμπου Ντάμπι σε κρουαζιέρες 4 & 7 ημερών με διανυκτερεύσεις σε κάθε λιμάνι που μπορούν να συνδυαστούν και με παραπάνω παραμονή στα Αραβικά Εμιράτα.

Τα νέα ανανεωμένα προγράμματα της Costa Cruises δίνουν έμφαση στην ταξιδιωτική εμπειρία προσφέροντας πολύωρες παραμονές στα λιμάνια προσέγγισης ώστε οι ταξιδιώτες να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν τους προορισμούς.

Επιπλέον, η διαμονή στο κρουαζιερόπλοιο είναι και αυτή αξέχαστη εμπειρία γεμάτη δραστηριότητες και αναβαθμισμένη ποιότητα φαγητού με γνωστούς σεφ να επιμελούνται τα μενού.

Η allCruises.gr είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Costa Cruises στην Ελλάδα

Η allCruises.gr ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailormade πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές διοργανώσεις (MICE), ταξίδια πολυτελείας (luxury cruising), river cruising, καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων.