Η πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων Crystal ανακοίνωσε νέα συνεργασία με την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία Allianz Global Assistance, προκειμένου να παρέχει ταξιδιωτική ασφάλεια στους επισκέπτες της.

«Καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές, τα ατυχή και απροσδόκητα γεγονότα μπορούν να διαταράξουν τις διακοπές των ταξιδιωτών, ανεξάρτητα από το πόσο προγραμματισμένες είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι σημαντικό για εμάς να φροντίζουν οι πελάτες μας και να προστατεύεται η επένδυσή τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό “, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Tom Wolber.

“Η Allianz είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κλάδο ως ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταξιδιωτικής ασφάλισης και μοιράζονται την αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίας σε κάθε ταξιδιώτη”, συμπλήρωσε.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα

Οι επισκέπτες που πραγματοποιούν ένα ταξίδι στην Crystal μπορούν να επιλέξουν ένα σχέδιο ταξιδιωτικής ασφάλειας μέσω της Allianz για να αποφύγουν ορισμένες διαταραχές στις μετακινήσεις, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Στην περίπτωση επειγουσών ιατρικών περιστατικών, οι ταξιδιώτες έχουν 24ωρη πρόσβαση σε ιατρική βοήθεια και πρωτοβάθμια ιατρική ασφάλιση.

Επίσης, αν χρειαστεί έχουν τη δυνατότητα να εγκαταλείψουν την περιοχή που κάνουν διακοπές, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, για να εξασφαλίσουν ποιοτική ιατρική περίθαλψη στην πλησιέστερη κατάλληλη εγκατάσταση, καθώς και μεταφορά στο σπίτι.