Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Crystal Cruises εντάχθηκε στην οικογένεια της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA), ως μέλος της ωκεάνιας γραμμής κρουαζιέρας.

«Είναι τιμή μας να γίνουμε μέλος της CLIA και να συμμετέχουμε πλήρως στο σημαντικό έργο της για την προώθηση του έργου της βιομηχανίας και την παροχή ενιαίας φωνής σε ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα κρουαζιέρας», δήλωσε ο Jack Anderson, πρόεδρος της Crystal Cruises.

Η τελευταία προσθήκη μέλους στην CLIA έρχεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κρουαζιέρας.
Η μεγαλύτερη εμπορική ένωση της βιομηχανίας κρουαζιέρας στον κόσμο θέτει επίσης στόχους, όπως η αναζήτηση πλεύσης με καθαρό μηδενικό άνθρακα έως το 2050, μεταξύ άλλων φιλικών προς το περιβάλλον πρωτοβουλιών.
Στην πορεία, συνεχίζει να ανεβάζει το θετικό προφίλ του κλάδου ως ηγέτης στις υπεύθυνες ταξιδιωτικές και ναυτιλιακές πρακτικές.

«Η δέσμευση μας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος εκτείνεται πολύ πέρα ​​από την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, δήλωσε η Kelly Craighead πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της CLIA.

Περιλαμβάνει επίσης την αξιοποίηση της δυναμικής του ταξιδιού για να συμβάλει στην ευημερία των ανθρώπων και των προορισμών δημιουργώντας θετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που εμπνέουν».