H BRIGHT (Bringing Real Information & Guaranteed High Quality Training) ανακοίνωσε ότι η Crystal Cruises εντάχθηκε  στην κοινοπραξία ανεξάρτητων επιχειρήσεων ταξιδιών και κρουαζιέρων υψηλής ποιότητας, όλες αφιερωμένες  στην άνοδο του επιπέδου κατάρτισης στον κλάδο.

Ο διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Crystal Cruises  Ray Steward, δήλωσε : «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ενταχθεί στην BRIGHT – ο οργανισμός έχει μια εξαιρετική φήμη στη βιομηχανία και ταιριάζει στο προφίλ μας. Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία να συναντηθούμε και να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας με βασικούς ανεξάρτητους  αντιπροσώπους».

Έχοντας ιδρυθεί το 2003, η BRIGHT είναι εντελώς ανεξάρτητη και έχει δεσμευτεί απέναντι στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες με τα μέλη της να εκπροσωπούν τους μείζονες τουριστικούς πράκτορες, τους  τουριστικούς φορείς, τα προϊόντα και τις γραμμές κρουαζιέρας.

Ο πρόεδρος της BRIGHT, Mahmud Hisham σχολίασε :«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Crystal Cruises ως νέο μέλος και να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση της  BRIGHT ως την καλύτερη κοινοπραξία  υψηλής ποιότητας κατάρτισης στην τουριστική βιομηχανία. Με συμμετοχές ρεκόρ το 2011, έχοντας προσελκύσει περισσότερους από 500 αντιπροσώπους, περιμένουμε μια ακόμα πιο επιτυχημένη χρονιά το 2012».

Κώστας Μπιλιάνης