Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η ευρωπαϊκή Cycas Hospitality με έδρα την Ολλανδία συνεχίζει να προωθεί το φιλόδοξο πρόγραμμα επέκτασης της. Αυτό το μήνα υπέγραψε το πρώτο της ελβετικό ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο είναι η δεύτερη ιδιοκτησία της Cycas με την επωνυμία Holiday Inn Express & Suites.

Το Holiday Inn Express & Suites Sion 119 δωματίων θα λειτουργεί από τον πανευρωπαϊκό φορέα εκμετάλλευσης στο πλαίσιο της πρώτης σύμβασης μίσθωσης με έναν επενδυτικό όμιλο της Credit Suisse Asset Management.

Όταν ανοίξει το φθινόπωρο του 2024, θα προσφέρει έναν συνδυασμό 95 κλασικών δωματίων Holiday Inn Express και 24 σουιτών με μικρή κουζίνα. Καθώς και ένα εστιατόριο στο ισόγειο.
Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το 24ωρο γυμναστήριο και την αίθουσα συσκέψεων.

Η αναπτυσσόμενη περιοχή της Sion

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό Sion. Στο επίκεντρο μιας υπό  ανάπτυξη εμπορικής περιοχής, που έχει σκοπό να αποτελέσει οικονομικό κόμβο. Καθώς και να συνδέσει το δυναμικό κέντρο της πόλης με την παλιά πόλη.

Πύλη για τις πίστες του σκι

Ως πρωτεύουσα του Valais -μιας από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της Ελβετίας- το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία σε σχέση με τα πιο γνωστά χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης.

Το Four Valleys, το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας, απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Η Sion βρίσκεται επίσης σε απόσταση 1 ώρας από το Zermatt, το Verbier, το Chamonix Mont-Blanc και το Portes du Soleil, τη μεγαλύτερη διασυνδεδεμένη περιοχή σκι στον κόσμο.