Η Cyprus Airways ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να εκτελεί τακτικές και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους πτήσεις προς το Charles De Gaulle του Παρισιού από τις 16 Δεκεμβρίου με λειτουργία τρεις φορές την εβδομάδα και προς το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα από τις 20 Δεκεμβρίου.

«Στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδίου για τη σύνδεση της Κύπρου, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε σήμερα δύο σημαντικές διαδρομές προς βασικές ευρωπαϊκές πόλεις. Τόσο τo Charles De Gaulle του Παρισιού όσο και τo Fiumicino της Ρώμης αποτελούν σημαντικές πύλες εισόδου για τον εισερχόμενο τουρισμό και τα επαγγελματικά ταξίδια στην Κύπρο. Είναι επίσης κεντρικοί κόμβοι με πολλαπλές δυνατότητες διεθνούς σύνδεσης, αυξάνοντας έτσι τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με διάφορες παγκόσμιες αγορές» , δήλωσε ο Paul Sies , Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας.

«Ομοίως, αυτή η ανακοίνωση είναι επίσης πιο καλά νέα για τους Κύπριους που θα έχουν τώρα περισσότερες ευκαιρίες να ταξιδέψουν απευθείας στην Ευρώπη και πέρα ​​πολύ πιο γρήγορα. Αυτή η απόφαση ευθυγραμμίζεται με την αναπτυξιακή μας στρατηγική που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το δίκτυό μας και τις συχνότητες πτήσεων σε άλλα κύρια ευρωπαϊκά αεροδρόμια προς όφελος της Κύπρου, της οικονομίας της και της τουριστικής βιομηχανίας της» , πρόσθεσε ο κ. Sies.