Παρέχοντας ήδη σύνδεση από το Ντιτρόιτ, το Σιάτλ και το Λος Άντζελες, η Delta Air Lines ανακοίνωσε την 4η διαδρομή της προς τη Σαγκάη, Κίνα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η νέα υπηρεσία της Delta είναι μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου Hartsfield-Jackson Atlanta και του Διεθνούς Αεροδρομίου της Σαγκάης Pudong που ξεκινάει τον Ιούλιο του 2018. Η πτήση θα παρέχει εύκολη πρόσβαση σε περισσότερους από 150 προορισμούς στις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική από τη Σαγκάη. Επιπλέον, η πτήση θα παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερους από 50 προορισμούς στην Κίνα με τον εταίρο της Code Eastern China Eastern.

“Η έντονη ζήτηση για τις υπηρεσίες της Delta για σύνδεση ολόκληρου του Ειρηνικού και της Κίνας  με τις ΗΠΑ, χωρίς διακοπή , καθώς και η συνεργασία με την Ανατολική Κίνα καθιστούν αυτή τη διαδρομή επιτακτική τόσο για επιχειρηματικά ταξίδια όσο και για αναψυχή”, δήλωσε ο Ed Bastian, Διευθύνων Σύμβουλος της Delta. “Προσβλέπουμε στη σύνδεση της πατρίδας της Delta και της Κίνας με αυτή τη διαδρομή, προσφέροντας στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα, προσεγμένη εξυπηρέτηση κατά την πτήση και κορυφαία λειτουργική αξιοπιστία”.

Η πτήση δημιουργεί μια άμεση σύνδεση μεταξύ ενός από τα σημαντικότερα εμπορικά και βιομηχανικά κέντρα της Κίνας και της Ατλάντα. Η νέα πτήση προσθέτει στην υπάρχουσα υπηρεσία της Delta τη Σεούλ και το Τόκιο, παρέχοντας στην Ατλάντα υπηρεσία χωρίς διανυκτέρευση στις τρεις μεγαλύτερες αγορές της Ασίας και εύκολη πρόσβαση σε περισσότερους από 75 προορισμούς στην Ασία με τους εταίρους της China Eastern και της Korean Air.

“Αυτή είναι μια τεράστια νίκη για τις θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις στη Γεωργία. Χαίρομαι που βλέπω τον Δέλτα να έχει την ευθύνη να συνδέσει τον αμερικανικό επιχειρηματικό τομέα με έναν από τους μεγαλύτερους οικονομικούς κόμβους του κόσμου στη Σαγκάη”, δήλωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής David Perdue .