Η Delta θα συνεχίσει να μπλοκάρει τις μεσαίες θέσεις έως τις 6 Ιανουαρίου, αλλά θα αρχίσει να γεμίζει περισσότερες συνολικές θέσεις στα αεροπλάνα της από τον Οκτώβριο.

Η αεροπορική εταιρεία περιορίζει επί του παρόντος τη χωρητικότητα των αεριωθούμενων αεροπλάνων στο 60% στην κύρια καμπίνα και 50% στην πρώτη θέση. Από την 1η Οκτωβρίου, η χωρητικότητα της κύριας καμπίνας θα αυξηθεί στο 75%. Η χωρητικότητα πρώτης κατηγορίας, ωστόσο, θα παραμείνει περιορισμένη στο 50% έως τουλάχιστον στις 31 Οκτωβρίου.

Στα τζετ widebody, η Delta θα αυξήσει επίσης το μέγιστο φορτίο της από 60% στις κύριες και premium οικονομικές καμπίνες σε 75% από 1 Οκτωβρίου. Στην επιχειρηματική κατηγορία της Delta One, όλες οι θέσεις θα διατεθούν προς πώληση για πτήσεις που έχουν προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου. και πέρα. Η χωρητικότητα της Delta One περιορίζεται επί του παρόντος στο 75%.

Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι θα συνεχίσει να αποκλείει ορισμένα καθίσματα διαδρόμου σε περιφερειακά αεροσκάφη με διαμορφώσεις θέσεων 2 προς 2 έως τις 31 Οκτωβρίου.

Η Delta είχε προηγουμένως διατηρήσει τη γραμμή στα σχέδια χωρητικότητας έως τον Σεπτέμβριο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν δεσμεύεται για συγκεκριμένα συνολικά όρια χωρητικότητας μετά τον Οκτώβριο. Ωστόσο, ο αερομεταφορέας δεσμεύτηκε την Πέμπτη ότι θα συνεχίσει να αποκλείει τις μεσαίες θέσεις για τα ταξίδια πάρτι ενός ή δύο ατόμων κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Ωστόσο, τα μεσαία καθίσματα θα είναι διαθέσιμα για κράτηση από μεγαλύτερα πάρτι.