Η Delta Air Lines θα ξεκινήσει σταδιακά μια ευρεία επανέναρξη της υπηρεσίας ζεστών γευμάτων για εγχώριους πελάτες πρώτης κατηγορίας τον Μάρτιο.

Η επανέναρξη θα ξεκινήσει σε επιλεγμένες διαδρομές μήκους 1.500 μιλίων ή μεγαλύτερες και, στη συνέχεια, θα επεκταθεί σε επιλεγμένες διαδρομές 900 μιλίων ή μεγαλύτερες.

«Προς το παρόν, η διαθεσιμότητα ζεστού φαγητού θα εξαρτηθεί από μεμονωμένους σταθμούς εστίασης στην πόλη αναχώρησης», δήλωσε η εκπρόσωπος της Delta, Έμιλι Κάσνταν.

Ο αερομεταφορέας αναμένει να έχει ολοκληρώσει τη διάθεση ζεστού φαγητού σε όλες τις διαδρομές τουλάχιστον 900 μιλίων μέχρι τα τέλη Απριλίου, πρόσθεσε ο Cashdan.

Η ανακοίνωση της Delta ήρθε αμέσως αφού η American Airlines επανέφερε την υπηρεσία ζεστών γευμάτων πρώτης θέσης σε πτήσεις εσωτερικού τουλάχιστον τρεισήμισι ωρών. Η American θα επεκτείνει την υπηρεσία σε πτήσεις τουλάχιστον δυόμισι ωρών αργότερα αυτόν τον μήνα.

Η Delta είπε ότι τα κυριότερα σημεία του μενού της θα περιλαμβάνουν osso bucco κοκκινιστό με τζίντζερ, ραβιόλια άγριων μανιταριών, κοτόπουλο cacciatore, γαλλική πίτσα με ψωμί και μπάρμπεκιου μοσχαρίσια παϊδάκια από το Atlanta’s Fox Bros. Bar-BQ .

Ο αερομεταφορέας ανέστειλε την υπηρεσία ζεστού γεύματος στην αρχή της πανδημίας Covid-19.