Η Delta Air Lines θα προσφέρει δωρεάν Wi-Fi με υψηλή ταχύτητα σε ένα χρόνο. Η Delta προσφέρει δωρεάν μηνύματα κατά την πτήση σε κινητές συσκευές από το 2017, επιτρέποντας στους επισκέπτες να επικοινωνούν μέσω iMessage, WhatsApp και Facebook Messengers.

Προς το παρόν, χρεώνει 16 δολάρια την ημέρα για Wi-Fi, ενώ οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να επιλέξουν να πληρώσουν 600 δολάρια για απεριόριστη ετήσιο χρήση.
Η αεροπορική εταιρεία ετοιμάζει τεράστιες αλλαγές τα επόμενα χρόνια.
Εκτός από το δωρεάν Wi-Fi, η Delta σχεδιάζει επίσης να αναβαθμίσει το ένα τρίτο του στόλου της μέχρι το 2023. Τα παλαιότερα αεροσκάφη της πρόκειται να αποσυρθούν μέχρι τα τέλη του επόμενου έτους. Η αεροπορική εταιρεία επενδύει επίσης 12 δισεκατομμύρια δολάρια για την αναβάθμιση των τερματικών της, συμπεριλαμβανομένων των αερολιμένων LaGuardia του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης.

Επί του παρόντος, η μόνη αμερικανική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει δωρεάν ενσωματωμένο Wi-Fi είναι η JetBlue.
Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, όπως η Qatar Airways και η Philippine Airlines, προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi, αλλά περιορίζουν το χρόνο της χρήσης δεδομένων. Άλλες, όπως οι Turkish Airlines και οι Scandinavian Airlines, προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi σε συχνές πτήσεις.