Η Delta θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στη δέσμευσή της για την παροχή περισσότερου χώρου για τους πελάτες, καθώς είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ που εμποδίζει τις μεσαίες θέσεις για πτήσεις που αναχωρούν τώρα έως τις 30 Μαρτίου 2021.

Καθώς περισσότεροι ιατρικοί εμπειρογνώμονες συμφωνούν για την ασφάλεια των αεροπορικών ταξιδιών χάρη στα πολλαπλά επίπεδα προστασίας που παρέχονται από το Delta CareStandard, το κλείδωμα των καθισμάτων την άνοιξη του 2021 παρέχει πρόσθετη αυτοπεποίθηση και διαβεβαίωση για τους πελάτες που κάνουν κράτηση.

Η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της παραμένουν η πρώτη προτεραιότητα της Delta. Το Delta CareStandard περιλαμβάνει περισσότερα από 100 προστατευτικά μέτρα, όπως απολύμανση κάθε πτήσης, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δοκιμών COVID υπαλλήλων και τη χρήση φίλτρων HEPA βιομηχανικής ποιότητας που εξάγουν περισσότερο από 99,99% σωματιδίων, συμπεριλαμβανομένων ιών.

Αφαιρώντας το άγχος από την πτήση

Η Delta διευκολύνει τον προγραμματισμό και την κράτηση του επόμενου ταξιδιού σας.

Η Delta ξεκίνησε έναν νέο διαδραστικό χάρτη στο delta.com που δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να αναζητούν, να βλέπουν και να κάνουν κλικ για κράτηση στον επιθυμητό προορισμό τους όλα σε ένα μέρος, δίνοντας πλήρη έλεγχο και καλύτερη κατανόηση των τρεχόντων ταξιδιωτικών περιορισμών και τι να περιμένουν κατά την άφιξη .

Τα δεδομένα επιμελούνται από κυβερνητικές υπηρεσίες και τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών για να παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις καραντίνας και δοκιμών, ταξιδιωτικές φόρμες και έγγραφα, τοπικές πληροφορίες για την υγεία, τοπικές οδηγίες COVID-19 και συνδέσμους προς τις απαραίτητες φόρμες και εφαρμογές που απαιτούνται πριν από το ταξίδι.

Εκτός από ένα νέο εργαλείο σχεδιασμού ταξιδιών, η Delta προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία αν χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδιά σας, όπως:

Δεν υπάρχουν χρεώσεις αλλαγής για εγχώριο εισιτήριο στις ΗΠΑ ή εγχώριο εισιτήριο βραβείων, εξαιρουμένων των ναύλων Basic Economy.

Χωρίς αλλαγή τελών για όλα τα εγχώρια και διεθνή εισιτήρια που έχουν αγοραστεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, ακόμη και αν έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψει τον επόμενο χρόνο.

Επέκταση της χρήσης ταξιδιωτικών πιστώσεων έως τον Δεκέμβριο του 2022 για ταξίδια που είχαν αρχικά προγραμματιστεί να αναχωρήσουν πριν από τις 31 Μαρτίου 2021 (εάν το εισιτήριο αγοράστηκε πριν από τις 17 Απριλίου 2020).