Η Delta Air Lines εγκαινίασε ένα νέο πρόγραμμα Air+Rail σε συνεργασία με τα τρένα υψηλής ταχύτητας Thalys του Βελγίου.

Η σύνδεση επιτρέπει την ταχεία σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ του Άμστερνταμ και των βελγικών πόλεων των Βρυξελλών και της Αμβέρσας.

Επίσης δίνει  τη δυνατότητα στους πελάτες να μετεπιβιβαστούν μεταξύ αεροπλάνου και τρένου στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ με κράτηση ενός εισιτηρίου.

Από το σιδηροδρομικό σταθμό, που βρίσκεται στο Central Plaza του Schiphol, υπάρχει εύκολη πρόσβαση και συχνή εξυπηρέτηση προς την καρδιά των Βρυξελλών και της Αμβέρσας με χρόνο διαδρομής λίγο πάνω από μία ώρα.

“Αυτό το πρόγραμμα Air+Rail με την Thalys είναι μόνο η αρχή, καθώς επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πλήρη ηρεμία με γρήγορη και βολική σιδηροδρομική εξυπηρέτηση σε διάφορους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη”, δήλωσε ο Alain Bellemare, Πρόεδρος της Delta – International.

“Για τους Ευρωπαίους πελάτες μας, αυτό παρέχει επίσης έναν εξαιρετικό τρόπο να ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ για να προλάβουν πτήσεις προς προορισμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες”.

Η διαδικασία κράτησης μέσω των καναλιών εξυπηρέτησης της Delta είναι απλή, καθώς τα τμήματα του τρένου προσδιορίζονται σαφώς σε όλη τη διαδρομή όταν επιλέγεται ως προορισμός ή αφετηρία το Brussels Midi/Zuid ή το Antwerp Central, με τον ίδιο τρόπο που οι πελάτες κάνουν κράτηση για μια πτήση.

Οι πελάτες που έχουν κάνει κράτηση για το πακέτο Air+Rail μπορούν είτε να κάνουν check-in στο Accesrail.com για να λάβουν την κάρτα επιβίβασης, χρησιμοποιώντας την επιβεβαίωση του εισιτηρίου της Delta, είτε να προμηθευτούν το εισιτήριο του τρένου από το εκδοτήριο του σιδηροδρομικού σταθμού.

Στο εισιτήριο του τρένου θα αναγράφεται σαφώς η θέση που έχει κρατηθεί και το βαγόνι του ταξιδιού.Την ημέρα του ταξιδιού, όσοι φτάνουν στο Άμστερνταμ από πτήση θα περάσουν κανονικά από το τελωνείο και θα παραλάβουν τις αποσκευές τους πριν επιβιβαστούν στο τρένο.

Οι Κάτω Χώρες και το Βέλγιο είναι ανοικτές σε όλους τους ταξιδιώτες των ΗΠΑ.