Η Delta Air Lines διπλασιάζει τις προσπάθειές της για να προσφέρει στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία στα ταξιδιωτικά τους σχέδια με άλλη μια επέκταση eCredit έως το τέλος του έτους 2023.

Από τις 12 Ιανουαρίου, όλοι οι υφιστάμενοι κάτοχοι eCredit θα έχουν ένα επιπλέον έτος ευελιξίας για επανακράτηση και ταξίδια. Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν εκ νέου κράτηση των εισιτηρίων τους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, για ταξίδια για όλο το 2024.

Επιπλέον, όλοι οι πελάτες της Delta με επερχόμενα ταξίδια το 2022 ή που αγοράζουν εισιτήριο το 2022 έχουν επίσης την ευελιξία να κάνουν εκ νέου κράτηση του εισιτηρίου τους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 και να ταξιδέψουν όλο το 2024, εάν αλλάξουν τα σχέδιά τους.

« Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν την ησυχία τους όταν κάνουν κράτηση ή εκ νέου κράτηση για τα ταξίδια τους στο Delta φέτος », δήλωσε η Allison Ausband, Chief Customer Experience Officer. Αυτή η κορυφαία επέκταση παρέχει περισσότερο χρόνο στους πελάτες για να χρησιμοποιήσουν τις ταξιδιωτικές τους πιστώσεις, ώστε να μπορούν να κάνουν κράτηση με απόλυτη σιγουριά ότι η Delta έχει την πλάτη τους ακόμα και όταν προκύπτουν στιγμές εκτός ελέγχου. ”

Οι πελάτες της Delta Vacations με υπάρχοντα κουπόνια ή επερχόμενα σχέδια για ταξίδια διακοπών θα λάβουν επίσης επέκταση ταξιδιωτικής πίστωσης ενός έτους. Οι πελάτες θα λάβουν πρόσθετες λεπτομέρειες σε επόμενες επικοινωνίες.

Μην ανησυχείτε αν δεν βλέπετε τη νέα ημερομηνία λήξης στα έγγραφα eCredit σας. Η Delta θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να ενημερώσει το σύστημά της, αλλά να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να κρατάτε εισιτήρια για ταξίδια οποιαδήποτε στιγμή το 2022 ή το 2023 με τις υπάρχουσες eCredits σας.

Όταν είναι έτοιμοι να κάνουν εκ νέου κράτηση, οι πελάτες μπορούν εύκολα να εξαργυρώσουν τις eCredits τους από τις δικές τους συσκευές στη διεύθυνση delta.com/redeem ή στην εφαρμογή Fly Delta. Υπενθυμίζουμε ότι η Delta έχει επίσης καταργήσει τα τέλη αλλαγής για τα περισσότερα εισιτήρια, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη τη διαχείριση τυχόν αλλαγών ταξιδιού.