Τα αεροπορικά ταξίδια με κατοικίδια ζώα προκαλούν αγχωτικές σκέψεις για την ασφάλεια και την εμπειρία των τετράποδων φίλων μας στο αεροπλάνο. Η Delta παρουσιάζει για πρώτη φορά στον κλάδο της αεροπορίας, μία νέα ιδέα που θα προσφέρει καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία στα ζώα που ταξιδεύουν με τους ιδιοκτήτες τους.
Πρόκειται για μία αποσκευή μετακίνησης ζώων, το CarePod, το οποίο θα εστιάζει κυρίως στην ασφάλεια και την άνεση τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της αποσκευής

  •  Βιομηχανική αντοχή, μονωμένοι τοίχοι για την προστασία των κατοικίδιων ζώων από ενδεχόμενες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, όταν ταξιδεύουν μεταξύ διαφορετικών κλιμάτων και συνθηκών ταξιδιού.
  •  Παράθυρα και πόρτες πολλαπλών στρωμάτων με ειδικά γωνιακά περσίδες για να αποκλείουν το οπτικό στρες από άγνωστα περιβάλλοντα.
  •  Ένα ενσωματωμένο σύστημα ενυδάτωσης που μπορεί να χωρέσει έως και ένα λίτρο νερού, το οποίο θα γεμίζει αυτόματα.
  •  Ένα σύστημα εντοπισμού και παρακολούθησης GPS που συνδέει το ταξίδι ενός κατοικίδιου ζώου απευθείας στο εξειδικευμένο Κέντρο Ελέγχου Delta Cargo. Αν χρειαστεί, το Κέντρο μπορεί να στείλει προσωπικό στην προσγείωση του αεροπλάνου, για να ελέγξει την κατάσταση του κατοικίδιου.
  • Δυνατότητα προβολής των ταξιδιωτικών ενημερώσεων του κατοικίδιου ζώου, από ένα κινητό τηλέφωνο μέσω του deltacargo.com.

Το CarePod, μπορεί να κρατηθεί από τρεις έως δεκατρείς ημέρες πριν από την αναχώρηση μέσω του deltacargo.com ή μέσω επικοινωνίας με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του Delta’s Cargo. Το CarePod αρχικά θα προσφέρεται σε διάφορες τοποθεσίες των ΗΠΑ, αλλά ο απώτερος στόχος είναι να επεκταθεί και εκτός Αμερικής.