Από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, ο επίσημος και αποκλειστικός πράκτορας εισιτηρίων για τη γερμανική αγορά και το Λουξεμβούργο, η Dertour, ξεκινά την επαναδιάθεση των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, που πλέον θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου 2021.

Μετά την αναβολή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, περίπου το 70% των εισιτηρίων που είχαν προπληρωθεί είχαν μεταθέσει την κράτησή τους, για το 2021. Με την επανάληψη της διαδικασίας, η Dertour δίνει τη δυνατότητα εξασφάλισης μεγαλύτερου αριθμού εισιτηρίων, ακόμα και για εκδηλώσεις που είχαν ήδη κλείσει, πλήρως, για την αρχική ημερομηνία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα νέα πακέτα περιλαμβάνουν εισιτήρια εισόδου σε δημοφιλή αγωνίσματα. Ξενοδοχεία, μεσαίας και πρώτης κατηγορίας. Εκδρομές, περιηγήσεις με τρένο μέσω Ιαπωνίας, και ταξίδια στις νησιωτικές περιοχές της Ταϊβάν και της Κίνας.

Κρατήσεις με εγγυημένη Ασφάλεια

Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων και η ιαπωνική κυβέρνηση εξετάζουν ενδελεχώς το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας της διεξαγωγής της κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης. Η διαχείριση ασφάλειας της Dertour, ωστόσο, βρίσκεται σε στενή επαφή με τις αρχές και όλα τα σχετικά ιδρύματα Υγείας και τους συνεργάτες τους για να εξασφαλίσει μια ασφαλή αλυσίδα υπηρεσιών. Από την αναχώρηση μέχρι την είσοδο των ταξιδιωτών στην Ιαπωνία και την εκεί τους διαμονή.

Όπως διαβεβαιώνεται, σε περίπτωσης νέας αναβολής ή ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021 στο Τόκιο, θα επιστραφεί το αντίτιμο των εισιτηρίων, μείον του τέλους επεξεργασίας που εμφανίζεται σε αυτά.