Η Deutsche Hospitality ανοίγει ξανά απο σήμερα τα ξενοδοχεία της στην Αυστρία.

Καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί αρχίζουν να χαλαρώνουν, το Steigenberger Hotel Herrenhof στη Βιέννη και το Steigenberger Hotel & Spa Krems ανοίγουν τις πόρτες τους για επισκέπτες.

Θα ακολουθήσουν το IntercityHotel Vienna και το MAXX από το Steigenberger Vienna, τα οποία θα αρχίσουν να δέχονται τους επισκέπτες ξανά στις 2 Ιουνίου και την 1η Ιουλίου αντίστοιχα.

«Έχουμε κάνει πολλές βελτιώσεις και είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες πίσω σε όλα τα αυστριακά μας ξενοδοχεία επιτέλους», δήλωσε η Elisabeth Perwanger, Γενική Διευθύντρια της Αυστρίας στην Deutsche Hospitality . «Η ομάδα μας έχει κάνει λεπτομερείς προετοιμασίες για αυτή τη στιγμή. Το προσωπικό στα ξενοδοχεία έχει λάβει στοχευμένη εκπαίδευση και τώρα είμαστε σε ιδανική θέση για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα υγιεινής, ενώ παράλληλα προσφέρουμε τη μέγιστη άνεση. ” Τα εκτεταμένα μέτρα που έχουν ληφθεί, περιλαμβάνουν συχνότερους κανόνες καθαρισμού, απολύμανσης και κοινωνικής απόστασης σε δημόσιους χώρους”, πρόσθεσε.