Η Deutsche Hospitality άνοιξε το IntercityHotel Geneva, το πρώτο ξενοδοχείο για τη μάρκα στη γαλλόφωνη Ελβετία.

Η επωνυμία IntercityHotel έχει περίπου 40 ξενοδοχεία στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ολλανδία, το Ομάν και την Κίνα. Είκοσι επιπλέον τοποθεσίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη.

Ο Josef Dolp, Chief Operating Officer και Guest Experience της Deutsche Hospitality δήλωσε: “Είναι το πρώτο μας ξενοδοχείο στη γαλλόφωνη Ελβετία, με περισσότερα να ακολουθήσουν σύντομα. Η Ελβετία είναι μια βασική αγορά και η Γενεύη μια κορυφαία τοποθεσία για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της επωνυμίας IntercityHotel.”

Το IntercityHotel Geneva βρίσκεται στο Quartier de l’Étang, μια πρώην βιομηχανική τοποθεσία που έχει ανακαινιστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα, και βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, το αεροδρόμιο και το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Palexpo.

Το ξενοδοχείο μεσαίας κλίμακας προσφέρει 270 δωμάτια, χώρο συνεδριάσεων με πέντε αίθουσες συσκέψεων, κέντρο ευεξίας και γυμναστηρίου, εστιατόριο και μπαρ.

Το IntercityHotel Geneva διαχειρίζεται η Deutsche Hospitality, η οποία διαθέτει οκτώ επωνυμίες, συμπεριλαμβανομένων των Steigenberger Hotels & Resorts και Zleep Hotels.