Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Ταμείο Τουριστικής Ανάπτυξης (TDF) της Σαουδικής Αραβίας, υπογράφει αποκλειστική συμφωνία με την Deutsche Hospitality -την ομπρέλα της γερμανικής ξενοδοχειακής εταιρείας Steigenberger Hotels AG- για την ανάπτυξη των πρώτων Steigenberger Porsche Design Hotels στη Μέση Ανατολή.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) υπογράφηκε από τον Qusai Al-Fakhri, Διευθύνοντα Σύμβουλο του TDF και τον Marcus Bernhardt, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Deutsche Hospitality.

Τα πολυτελή ακίνητα Steigenberger Porsche Design διαθέτουν τον ξεχωριστό σχεδιασμό του τρόπου ζωής της Porsche σε συνδυασμό με τη φιλοξενία και την ποιότητα των υπηρεσιών Steigenberger, προσφέροντας μια καινοτόμο ιδέα ξενοδοχείου στον τομέα του lifestyle.

Με τουλάχιστον 150 δωμάτια και σουίτες, το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει ένα εστιατόριο και lounge, αποκλειστικούς χώρους συνάντησης, καθώς και εγκαταστάσεις υγείας και ομορφιάς παγκόσμιας κλάσης, με γυμναστήριο και χώρο ευεξίας.

Οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από την εστίαση του ξενοδοχείου στην εξατομίκευση, την καινοτομία και τη λειτουργική προσέγγιση.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή MoU με την Deutsche Hospitality, τόνισε ο Qusai Al-Fakhri, Διευθύνων Σύμβουλος του TDF.

Πρόκειται για μια εταιρεία που συνδυάζει τη φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης με υψηλά πρότυπα για να προσελκύσει οντότητες να επενδύσουν, να αναπτύξουν και να λειτουργήσουν υψηλά ποιοτικά, εμβληματικά έργα ξενοδοχείων στη Σαουδική Αραβία.

Μέσω αυτής της συνεργασίας -η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα τις πρώτες στο είδος της προσφορές φιλοξενίας- συνεχίζουμε να ενισχύουμε την τουριστική προσφορά του Βασιλείου στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού.»

«Το έργο θα καλύψει τις εξελιγμένες ανάγκες της αγοράς της Σαουδικής Αραβίας, δημιουργώντας μια μοναδική και καινοτόμο εμπειρία στο τμήμα των ξενοδοχείων πολυτελείας lifestyle του Βασιλείου που σίγουρα θα προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία επισκεπτών, δήλωσε ο Marcus Bernhardt, Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Hospitality.

Ένα ξενοδοχείο Porsche Design στη Σαουδική Αραβία αντικατοπτρίζει τη δέσμευση μας στην περιοχή. Καθώς και την υποστήριξη μας προς το Βασίλειο ως κορυφαίο παγκόσμιο τουριστικό προορισμό.»

Το TDF διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης στη Σαουδική Αραβία, δίνοντας τη δυνατότητα σε ιδιώτες επενδυτές να συμμετέχουν στον τομέα.

Παρέχει υποστήριξη τόσο σε μικρομεσαίες όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις, από τον σχεδιασμό έως την παροχή υποστήριξης από διάφορους κρατικούς φορείς που σχετίζονται με τον τουρισμό.
Προσφέρει μια ποικιλία εξατομικευμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επενδυτών. Όπως η άμεση χρηματοδότηση, οι τραπεζικές εγγυήσεις και η συγχρηματοδότηση με τράπεζες.