Το υδάτινο πάρκο Typhoon Lagoon της Disney World θα ανοίξει ξανά στις 2 Ιανουαρίου για πρώτη φορά μετά το χτύπημα της πανδημίας Covid-19 το 2020.

Με την επαναλειτουργία θα έρθει η επιστροφή δημοφιλών αξιοθέατων, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης εξωτερικής πισίνας, καθώς και νέα στοιχεία μενού.

Τα μαθήματα Surf θα επιστρέψουν στο Typhoon Lagoon Surf Pool. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν ομαδικά μαθήματα Learn to Surf ή να κάνουν κράτηση για ιδιωτικές εκδηλώσεις σερφ. Οι ιδιωτικές εκδηλώσεις θα επιστρέψουν στις 7 Ιανουαρίου και οι κρατήσεις είναι ανοιχτές τώρα.

Στο Snack Shack, οι επισκέπτες θα βρουν νέες προσφορές μενού Dole Whip. Το διάσημο σνακ θα προσφερθεί σε γεύσεις μάνγκο, λάιμ, βατόμουρο ή ανανά. Θα υπάρχουν δύο κώνοι εμπνευσμένοι από χαρακτήρες της ταινίας “Moana”. Οι ενήλικες μπορούν να προσθέσουν τεκίλα, ρούμι καρύδας ή σκούρο ρούμι στο Dole Whip τους.

Ένα νέο signature cocktail, το Habanero Lime Galley Shack Swirl, θα είναι επίσης στο μενού.

Θα υπάρχει επίσης μια σειρά από στοιχεία μενού για τον εορτασμό της 50ης επετείου της Disney World, όπως το Walt’s Chili Nachos, ένα χωνάκι παγωτού με γεύση τούρτας γενεθλίων (το EARidescent Ice Dream Cone) και έναν ειδικό κουβά για ποπ κορν.

Το Typhoon Lagoon είναι ένα από τα δύο υδάτινα πάρκα στο Disney World στο Ορλάντο. Το Blizzard Beach άνοιξε ξανά τον περασμένο Μάρτιο .